Facebook Pixel «Ποια τύχη Ρεχάγκελ; Η ομάδα φέρνει καλές κληρώσεις»
Life
| 2011-07-30 23:42:00

«Ποια τύχη Ρεχάγκελ; Η ομάδα φέρνει καλές κληρώσεις»

«Ποια τύχη Ρεχάγκελ; Η ομάδα φέρνει καλές κληρώσεις»

Ο Κώστας Κατσουράνης απέφυγε να χαρακτηρίσει εύκολη την κλήρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκουσμίου Κυπέλλου και αρκέστηκε να πει πως όλα κρίνονται στο γήπεδο. Επίσης, διαφώνησε με όσους λένε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ακόμα την τύχη του Ότο Ρεχάγκελ...

«Η κλήρωση είναι με ομάδες που είναι στα μέτρα μας αλλά έχω να τονίσω πως εύκολοι όμιλοι δεν υπάρχουν. Διαφωνώ ότι θα είναι αποτυχία να μείνουμε έξω από το Μουντιάλ. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε τέτοια επίπεδα. Διαφωνώ επίσης με το ότι η τύχη μας ακολουθεί από τις μέρες του Ρεχάγκελ. Η ομάδα έχει καταφέρει ότι έχει καταφέρει μέσα από προσπάθεια και πολύ δουλειά. Νομίζω ότι και άλλες ομάδες θα μπορούσαν να έχουν ίδια άποψη και να θεωρούν εύκολο αυτό τον όμιλο», τόνισε αρχικά στον Novasportfm 94.6.

Στη συνέχεια: «Κατ’ αρχήν πρέπει να κερδίζεις για να θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Πρέπει να προσπαθήσεις για να κάνεις έξι νίκες και να είσαι σοβαρός για να έχεις τις ελπίδες που σου αναλογούν για να πας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι θα παίζουν τότε στην Εθνική μας. Δεν πετάμε στα σύννεφα ούτε βγάζουμε συμπεράσματα. Και οι άλλες ομάδες μπορεί να πανηγύριζαν. Ειδικά πριν από κάποια χρόνια σίγουρα θα πανηγύριζαν. Τώρα πλέον όχι».

Για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Λεττονία ,σχολίασε: «Εμείς κοιτάμε τα παιχνίδια του Σεπτέμβρη. Αυτό είναι το οποίο μας ενδιαφέρει και κοιτάμε να κάνουμε το καθήκον μας. Το να πας σε δεύτερο Μουντιάλ είναι μια μεγάλη επιτυχία», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος λόγω των όσων συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, τόνισε: «Φυσικά και ανησυχούμε. Είμαστε ήρωες οι ποδοσφαιριστές γιατί παίζουμε μπάλα κάπου που οργανωτικά είναι της πλάκας και μας ανησυχεί πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags