Facebook Pixel «Πλέον φοβούνται την Ελλάδα»
Life
| 2011-07-31 00:20:00

«Πλέον φοβούνται την Ελλάδα»

«Πλέον φοβούνται την Ελλάδα»

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και τόνισε πως πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι υπολογίσιμο...

Ο διεθνής αμυντικός της Μπολόνια μιλώντας στον Novasportfm 94.6 δεν αρνήθηκε ότι «σταθήκαμε τυχεροί», όμως υπενθύμισε πως «απαιτείται σκληρή δουλειά, δεν παύει να είναι ένας δύσκολος όμιλος» και συνέχισε: «Η εθνική έχει δείξει και με πιο δύσκολους αντιπάλους ότι τα καταφέρνει και παλεύει πάντα για το αποτέλεσμα. Πλέον την φοβούνται και την υπολογίζουν και με την ψυχολογία υπέρ της θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο δρόμο για το Μουντιάλ».

Μέχρι τότε βέβαια υπάρχει καιρός. Προηγούνται τα προκριματικά του EURO 2012 και καλώς εχόντων των πραγμάτων η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τον Σεπτέμβρη είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες με την Λετονία και το Ισραήλ και τον Οκτώβρη με την Κροατία. «Είναι ό,τι χειρότερο να μην έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας», εξήγησε, αλλά επισήμανε πως «θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι, δίνοντας ο καθένας ό,τι έχει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags