Facebook Pixel ΣΚΑΚΙ: Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις η πρεμιέρα…
Life
| 2011-07-31 11:39:00

ΣΚΑΚΙ: Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις η πρεμιέρα…

ΣΚΑΚΙ: Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις η πρεμιέρα…

Τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα επικράτησαν στην έναρξη του 20ου όπεν σκακιστικού τουρνουά που διεξάγεται στην Καβάλα.

Στον πρώτο όμιλο είχαμε νίκες τόσο του νούμερο ένα του ταμπλό, του Ινδού Sandipa όσο και του νούμερο δυο του Πολωνού Socko.

Με νίκες ξεκίνησαν και οι Έλληνες σκακιστές που βρίσκονται ψηλά στο ταμπλό με τον Δημήτρη Μαστροβασίλη και τον Στέλιο Χαλκιά να επικρατούν του Χριστόφορου Χαμαλέτσου και του Γιάννη Αφτσόγλου αντίστοιχα. Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε την εξαιρετική εμφάνιση του Πέτρου Βαλντέν, νούμερο 58 στο ταμπλό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον Τούρκο Stuak Atalik που βρίσκεται στο νούμερο 4 του ταμπλό!

Μεγάλη νίκη Βασιλειάδη!
Ο Θοδωρής Βασιλειάδης, νούμερο 62 του ταμπλό, έκανε πολύ καλή εμφάνιση επικρατώντας του Ασημένιου που είναι νούμερο 4 κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Εύκολες νίκες είχαν τα φαβορί Ναθαναήλ, Ρηγόπουλος, Σιδέρης και Τσακίρης που οδηγούν την κούρσα του δευτέρου ομίλου.

Μια από τα ίδια και στον τρίτο όμιλο όπου ο Πολωνός και νούμερο ένα Szymon Socko- αδερφός του Bartosz που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο, προηγείται στην βαθμολογία μετά από τη νίκη επί του Θόδωρου Λυσσαρίδη. Ακολουθούν στην βαθμολογία οι Γιάννης Κιρκόγλου, Γιάννης Λαρετζάκης-Αδαμίδης και Αντρέας Χαμηλάκης.

Αυτή την ώρα (10:00) διεξάγεται ο δεύτερος γύρος, ενώ στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος γύρος.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Πρόγραμμα 2ου γύρου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Πρόγραμμα 2ου γύρου

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Πρόγραμμα 2ου γύρου.

Πηγή: othersportsnews.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags