Facebook Pixel Aνέβαλαν τη συνέντευξη Τύπου οι Ελληνοαμερικάνοι
Life
| 2011-07-31 22:44:00

Aνέβαλαν τη συνέντευξη Τύπου οι Ελληνοαμερικάνοι

Aνέβαλαν τη συνέντευξη Τύπου οι Ελληνοαμερικάνοι

Η προγραμματισμένη για αύριο (1/8) συνέντευξη τύπου της ομάδας των επιχειρηματιών που έδειξε ενδιαφέρον για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, αναβάλλεται, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

"Αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη τύπου την οποία και θα πραγματοποιήσουμε σε εύθετο χρόνο.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην λήψη αυτής της απόφασης είναι η αποφυγή δημιουργίας αρνητικού κλίματος αλλά και οποιουδήποτε άλλου προβλήματος στην προσπάθεια που θα καταβληθεί , για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ μας για να παραμείνει στη Super League.

Σε κάθε καλή προσπάθεια θα είμαστε αρωγοί , διότι στην παρούσα φάση προέχει η συσπείρωση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ , και ότι θα πρέπει να γίνει κατανοητό προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν , είναι και θα παραμείνει ΕΝΙΑΙΟΣ και ΕΝΩΜΕΝΟΣ".

Νωρίτερα, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση.

"Η διάθεσή μας να βοηθήσουμε τον ΗΡΑΚΛΗ να εξυγιανθεί οικονομικά και να βαδίσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών , βρήκε την άρνηση του μεγαλομετόχου Αντώνη Ρέμου ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη 28/7 μας ειχε διαβεβαιώσει ότι πείστηκε για τις προθέσεις μας και για τον λόγο αυτό έστελνε στην Θεσσαλονίκη τους νομικούς του εκπροσώπους , με τους οποίους και συναντηθήκαμε, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταβίβασης των μετοχών.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με καθαρές προθέσεις και με εξασφαλισμένο μπάτζετ, για να διοικήσουμε με αξιοπρέπεια και απόλυτη διαφάνεια την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ , αλλά για άγνωστο σ' εμάς λόγο ο μεγαλομέτοχος επέλεξε μετά από πολλές παλινδρομήσεις , λύσεις του παρελθόντος που δεν τις συνδέει τίποτε τόσο με την πόλη όσο και με την ομάδα.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κύριος Ρέμος ψάχνει προκειμένου να ολοκληρώσει τα σχέδια του για την πλήρη καταστροφή του ΗΡΑΚΛΗ όπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες.

Η κίνηση μας την Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 13:00 θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο CITY προκειμένου να εξηγήσουμε τα σχέδια μας, τις πηγές χρηματοδότησης μας, αλλά και όλα όσα έχουν σχέση με τον κύριο Ρέμο και τους συνεργάτες του, που τον εξώθησαν σε κίνηση απελπισίας και της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν δυστυχώς στο εγγύς μέλλον.

ΤΣΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags