Facebook Pixel Το θέλουν υπό την προστασία τους
Life
| 2011-08-01 11:55:00

Το θέλουν υπό την προστασία τους

Το θέλουν υπό την προστασία τους

Κανείς δεν λέει κάτι διαφορετικό. Οτι δηλαδή ένας από τους τομείς στους οποίους πάσχει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι και η διαιτησία. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Διότι κι εκείνη ασθενεί, καθώς και να ήθελε δεν μπορούσε να μην προσβληθεί από τον ιό που ταλαιπωρεί, χρόνια τώρα, τον «βασιλιά των σπορ».

Αν ήθελαν όλοι οι ενασχολούμενοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο να το θεραπεύσουν, σίγουρα θα την έβρισκαν την άκρη... Ελα, όμως, που δεν το επιθυμούν. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν είναι να το έχουν υπό την προστασία τους. Και τα καταφέρνουν. Ο Μισέλ Πλατινί, βέβαια, θεωρεί ότι το πρόβλημα θα λυθεί αν ληφθεί απόφαση από την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα τους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας να διευθύνουν πέντε διαιτητές.

Διότι, όπως λέει και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, «είναι περισσότερα μάτια που βλέπουν τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Αρκεί να θέλουν να δουν, να συμπληρώσουμε εμείς τον Μισέλ Πλατινί, ο οποίος προφανώς δεν γνωρίζει πλήρως τον εναγκαλισμό που υφίσταται η ελληνική διαιτησία από τις ομάδες, εννοείται τις μεγάλες. Κατά συνέπεια, αλλού βρίσκεται το πρόβλημα.

Επιπροσθέτως, η Σούπερ Λίγκα δεν δείχνει διατεθειμένη να αποδεχθεί τέτοια πρόταση, γιατί κοστίζει. Διότι οι ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώνουν ακόμη δύο διαιτητές και κάτι τέτοιο με τίποτα δεν θα ήθελαν. Σε μια περίοδο, δε, που η κρίση έχει διαβεί το κατώφλι τους. Αφήστε που κάποιες ΠΑΕ προτιμούν τη διαιτησία με τα λάθη της. Προς ίδιον όφελος, βεβαίως.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags