Facebook Pixel Όλα κρίνονται στην Έφεση!
Life
| 2011-08-01 13:54:00

Όλα κρίνονται στην Έφεση!

Όλα κρίνονται στην Έφεση!

Η αγωνία αναφορικά με το μέλλον της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου κορυφώνεται την Τετάρτη με την εκδίκαση της Έφεσης του υποβιβασμού. Περιμένει για επικύρωση βαθμολογίας η SuperLeague.

Η Τετάρτη (3/8) φαίνεται πως θα κρίνει πολλά αναφορικά με την πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος μια και είναι η μέρα στην οποία η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον των δυο συλλόγων, το οποίο αυτή τη στιγμή κρέμεται από μία κλωστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη είναι πιθανό η ανακοίνωσή της να καθυστερήσει έως και την Παρασκευή, με την UEFA να περιμένει τα τελικά αποτελέσματα καθώς δεν μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια αποκλεισμού του Βόλου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν τελεσιδικήσει η απόφαση.

Περιμένει την ΕΠΟ η UEFA

Η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία άλλωστε, θέλει να έχει το... κεφάλι της ήσυχο σε κάθε περίπτωση αποφεύγοντας πιθανές επιπλοκές σε νέα δικατήρια που θα μπορούσαν να την ζημιώσουν οικονομικά, όπως είχε δηλώσει και ο Γάλλος πρόεδρός της, Μισέλ Πλατινί, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Το βέβαιο, πάντως είναι πως η UEFA δεν θα διστάσει να αποκλείσει τον Ολυμπιακό Βόλου από το Europa League αν η Έφεση απορριφθεί – αυτή είναι άλλωστε και η επίσημη θέση της – αφού πρώτα εξετάσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Τη δεδομένη όμως χρονική στιγμή είναι δεδομένο ότι η αναμέτρηση της θεσσαλικής ομάδας με την Ντίφερντανζ από το Λουξεμβούργο για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί η τελική απόφαση.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags