Facebook Pixel Όλα καλά, αλλά από οικονομικά;
Life
| 2011-08-01 19:25:00

Όλα καλά, αλλά από οικονομικά;

Όλα καλά, αλλά από οικονομικά;

Σε όλα συμφώνησαν για το γηπεδικό στη σημερινή συνάντηση ΑΕΚ και Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Θανάση Μιχαήλ, δεν συζητήθηκε το σημαντικότερο, δηλαδή το οικονομικό...
 

«Η σημερινή συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και έχουμε συμφωνήσει σε όλα για τις υπογραφές», τόνισε αρχικά στο aekvoice.gr ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

«Η οριστική λύση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το πρώτο βήμα είναι πολύ θετικό, αλλά δεν μπορούμε να λέμε για οριστικές λύσεις αν δεν ξεκινήσουν τα έργα. Μέχρι πρόσφατα υπήρχε μια γενική διαφωνία, τώρα ο δήμος έχει αντιληφθεί ότι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι προς όφελος του. Μένουμε λοιπόν σε αυτό, ότι δηλαδή ήταν όλα καλά, έχουμε συμφωνήσει, αναμένουμε μέχρι να περάσει από τα διοικητικά συμβούλια και οδεύουμε στο να υπογράψουμε το μνημόνιο», συμπλήρωσε.

Σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή της στάσης του δήμου σε σχέση με το παρελθόν ανέφερε: «Έχει αλλάξει εντελώς. Πλέον έχουν 100% διάθεση συνεργασίας και ειδικά η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη».

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι και τη χρηματοδότηση, που είναι και το πιο σημαντικό, δήλωσε: «Όχι, δεν συζητήσαμε καθόλου για αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags