Facebook Pixel "Ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση"
Life
| 2011-08-01 20:56:00

"Ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση"

"Ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση"

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του άφησε ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Αντρε Κάστρο σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr, επιβεβαιώνοντας πάντως τις επαφές του με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αναλυτικά:

Στην Ισπανία γράφουν ότι επιστρέφεις στην Χιχόν, είναι αλήθεια;
«Σε καμία περίπτωση. Ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Ούτε έχω επικοινωνήσει με κανέναν από εκεί».

Σε ποια φάση βρίσκεται η παραμονή σου στην Πόρτο. Θα συνεχίσεις εκεί τελικά; Σε έχουν ενημερώσει σχετικά;
«Για να είμαι ειλικρινής ακόμα ελπίζω να μείνω. Δουλεύω κανονικά καθημερινά στις προπονήσεις. Εχω πάρει και λεπτά συμμετοχής. Ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει τι θα συμβεί. Λογικά μέσα σε αυτή τη βδομάδα όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει, ώστε να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω με το μέλλον μου»

Σε περίπτωση που φύγεις από την Πόρτο, έχεις θέσει κάποια προτεραιότητα για το που θέλεις να παίξεις. Ποιο είναι σημαντικότερο κίνητρο, η καθημερινότητα της Πριμέρα Ντιβισιόν ή η περίπτωση να παίξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Και τα δύο έχουν τα πλεονεκτήματα τους. Δεν θέλω όμως να δώσω κάπου προβάδισμα. Οχι μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Πόρτο».

Ναι, αλλά στην Ελλάδα φέρεσαι να έχεις δώσει με δηλώσεις σου ξεκάθαρο προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως κίνητρο την παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
«Δεν νομίζω πως έχω κάνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που έχω πει είναι ότι έχω μιλήσει με τον Ζεσουάλδο και θα το επαναλάβω και τώρα, όπως και το ότι δεν θέλω να ανοιχτώ περισσότερο. Οχι ακόμα».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags