Facebook Pixel Θέλει χαφ κι εξτρέμ, αλλιώς σκούρα τα πράγματα…
Life
| 2011-08-02 00:05:00

Θέλει χαφ κι εξτρέμ, αλλιώς σκούρα τα πράγματα…

Θέλει χαφ κι εξτρέμ, αλλιώς σκούρα τα πράγματα…

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τα κενά της ΑΕΚ και για το πού πρέπει να ενισχυθεί

H ενίσχυση είναι επιβεβλημένη.

Σαφέστατα και δεν περίμενα να δω τα φιλικά για να το διαπιστώσω, αλλά πλέον ακόμα και όσοι ήλπιζαν πως κάτι μπορεί να συμβεί και να τσουλήσει η ομάδα δεν πρέπει να έχουν πλέον την παραμικρή αμφιβολία.

Ο κόσμος -κουρασμένος πλέον από την αναμονή για να δει μια ομάδα της προκοπής, αλλά βλέποντας ότι δεν υπάρχει κάποιος πλέον να βάλει το χέρι στην τσέπη- έχει απογοητευτεί. 

Η διοίκηση βρίσκεται και αυτή σε απελπιστική κατάσταση αλλά -μη έχοντας ξανά ξεκάθαρες επιλογές- κάνει λάθη. Όπως αυτό με τον Μανωλά, που θα πρέπει να πάρει ένα σεβαστό ποσό σαν προκαταβολή ώστε ν’ ανανεώσει και από τη στιγμή που μπήκε τέτοιος όρος δεν μπορεί ν’ αθετηθεί.

Συνάμα, πέρα από τις οφειλές σε άλλους ποδοσφαιριστές, έπαιξε επικοινωνιακά το χαρτί Γκούντγιονσεν με κόστος πάντως -αφού τα 400 από τα 650 (έχει πάρει ήδη 200) θα πρέπει να τα πάρει μέχρι το Σεπτέμβρη ο Ισλανδός. Αυτή η κίνηση έγινε και για να κινηθούν τα διαρκείας, αλλά και πάλι δεν υπήρξε ευτυχής κατάληξη. Ας ελπίσουμε πως το χαρτί του Ισλανδού θα βγει τουλάχιστον αγωνιστικά.

Η ΑΕΚ θέλει μεγάλη ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Με τους Χοσέ Κάρλος και Γκούντγιονσεν στα άκρα η περίπτωση να μπορέσει να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή η ΑΕΚ είναι ακόμα δυσκολότερη. Άλλωστε, οι τέσσερις που παίζουν μπροστά στο 4-2-3-1 έμοιαζαν σε όλα τα ματς που έδωσε η «Ένωση» εξαιρετικά απομονωμένοι και έτσι δεν είχαν ιδιαίτερη τύχη να βγάλουν φάσεις. Η ΑΕΚ -αν δεν αποκτήσει τουλάχιστον και έναν ακραίο- δεν θα έχει έτσι κι αλλιώς πολλές ελπίδες.

Τουλάχιστον ο Χιμένεθ θα ήταν προτιμότερο να παίξει το χαρτί των ευέλικτων Λεονάρντο και Σιαλμά αν δεν του πάρουν ποδοσφαιριστή για τα πλάγια -πράγμα που φαντάζει δύσκολο. Πάντως, ούτε ο ερχομός του Μίτσελ από μόνος του μπορεί να βελτιώσει θεαματικά την κατάσταση.

ΥΓ: Ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Λαζάρ του ΠΑΟΚ στο ματς με την Βαλερένγκα, βρήκα πως -σύμφωνα με τους Ρουμάνους- ο Γκρέταρσον όταν είχε πάει εκεί τον Μάιο θα κοίταζε αυτόν τον παίκτη. Αλήθεια, μήπως θυμάται πλέον κανείς πότε η ΑΕΚ έφερε άγνωστο και φτηνό παίκτη και να της βγήκε; Ο τελευταίος ήταν ο Μπλάνκο… 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags