Facebook Pixel «Η πιο δύσκολη άνοδος!»
Life
| 2011-08-02 12:26:00

«Η πιο δύσκολη άνοδος!»

«Η πιο δύσκολη άνοδος!»

Πανευτυχής που κατάφερε ο ΟΦΗ να κερδίσει την άνοδό του στην Σούπερ Λίγκα εμφανίσθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας πως ήταν η πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του.

«Πιστεύω ότι ήταν η πιο δύσκολη άνοδος. Πιο δύσκολη και από τότε που ήμουν στον Άρη. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και αντίξοες μερικές φορές, αλλά ευτυχώς ο στόχος επετεύχθη», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στο «SentraFM 103,3» και πρόσθεσε:

«Το πρωτάθλημα τελείωσε στις 14 Μαΐου και πάνω από ένα μήνα υπήρχε μια δικαστική διαμάχη. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα παίξουμε, δεν θα πάρουμε αδειοδότηση, μετά φτάσαμε στις 20 του μηνός, φύγαμε 3 εβδομάδες και μας ειδοποίησαν ότι στις 22 Ιουλίου ξεκινάνε τα μπαράζ, ενώ μας ενημέρωσαν δύο ημέρες πριν».

Σε ερώτηση αν υπήρξε ανησυχία για τα πλέι οφ: «Παίξαμε απροετοίμαστοι όλοι την χρονιά, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Η ανησυχία ήταν ότι δεν ήμασταν έτοιμοι, Αν γινόντουσαν στην ώρα τους δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είχαμε 10 βαθμούς διαφορά, αλλά σε ένα παιχνίδι που παιζόταν όλη η χρονιά πήγαμε απροετοίμαστοι. Όμως οι παίκτες δώσανε και την ψυχή τους. Δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά από απροετοίμαστους παίκτες, αλλά οι δικοί μου δεν το βάλανε κάτω. Εάν ήμασταν από την αρχή με το υπάρχον ρόστερ, θα το παίρναμε δια περιπάτου».

Όσο για το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν: «Αυτά που γράφουν δεν ισχύουν. Ούτε για τον Μενδρινό, ούτε για τον Ελεύθερόπουλο. Εμείς είχαμε παρωπίδες στον στόχο της ανόδου».

Σχετικά με την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα: «Το δικαιούμαστε, όλοι έχουμε βάλει το λιθαράκι μας, οι παίκτες που έχουν φύγει, το τιμ, ο Δήμαρχος, όλοι. Σε μια προσπάθεια που ο στόχος είναι κοινός, η επιτυχία δεν ανήκει σε έναν. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, έχω καταλάβει ότι αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, δεν γίνεται τίποτα. Βάλαμε το εμείς πάνω από το εγώ και τα καταφέραμε. Αν πιάσεις τον Έλληνα στο φιλότιμο, μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από κάθε άνθρωπο στον κόσμο».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: «Στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, αλλά πρέπει να ενισχυθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ για την ομάδα μπάσκετ είπε: «Αν δεν ενεργοποιηθούν οι Αγγελόπουλοι θα έχουμε το ίδιο έργο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags