Facebook Pixel Πάνε για αύριο Ζαγοράκης κι επενδυτές
Life
| 2011-08-02 23:04:00

Πάνε για αύριο Ζαγοράκης κι επενδυτές

Πάνε για αύριο Ζαγοράκης κι επενδυτές

Την προηγούμενη Τρίτη, Ζαγοράκης και Σαχπατζίδης κατέληξαν στο σκελετό της συμφωνίας και συμφώνησαν να ξαναβρεθούν πριν τη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα για να καταλήξουν στην οριστική συμφωνία και όλα δείχνουν ότι το τελικό ραντεβού θα γίνει κατά 99% αύριο.

Τις τελευταίες μέρες, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης και Κατσαρής είναι σε τηλεφωνική επαφή, σήμερα είχαν νέες συνομιλίες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο θα συναντηθούν, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ώρα του ραντεβού.

Από τον Σαχπατζίδη, προκύπτει ότι στο αυριανό ραντεβού θα είναι και ο Φλωρίδης, κάτι που απομένει να φανεί αν θα επαληθευτεί. Ο επιχειρηματίας από την Κατερίνη επιμένει ότι ο Φλωρίδης είναι σε θέση και έχει τη διάθεση να βάλει αρκετά χρήματα στην ΠΑΕ κι αυτό είναι κάτι που θα φανεί αύριο...

Εφόσον εμφανιστεί, όντως, ο Φλωρίδης, αναμένεται να προσκομίσει και τα έγγραφα, που απαιτεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε τέτοιες περιπτώσεις, εφόσον κάποιος θέλει να βάλει χρήματα σε ΠΑΕ και είτε να καταστεί μεγαλομέτοχος, είτε να αποκτήσει ποσοστό άνω το 10%-15%.

Αν δεν εμφανιστεί ο Φλωρίδης, θα προχωρήσει η συμφωνία με τον Σαχπατζίδη, ο οποίος προτίθεται να βάλει κάποια χρήματα στην ΠΑΕ (όχι πάνω από εκατομμύριο), με τη συμμετοχή κάποιων δικών του ανθρώπων στο νέο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο όπως είναι γνωστό, πρόεδρος και μάλιστα ισχυρός, θα είναι και πάλι ο Ζαγοράκης.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags