Facebook Pixel Καλώς μου τα, τα 11 εκατομμύρια!
Life
| 2011-08-03 00:04:00

Καλώς μου τα, τα 11 εκατομμύρια!

Καλώς μου τα, τα 11 εκατομμύρια!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το πώς ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες ώρες έγινε πιο πλούσιος κατά... 11 εκατομμύρια!

Καλά μπήκε ο Αύγουστος για τον Ολυμπιακό. Ειδικά απόψε, μέσα σε λίγες ώρες έβαλε στα ταμεία του 11 εκ. Ευρώ!!!

• Πρώτα, το βράδυ έγινε η ανατροπή και ήρθε η συμφωνία με τη Νόβα και τον Ολυμπιακό όντας στην κεντρική διαχείριση να εξασφαλίζει 6 εκ. Ευρώ για τη νέα σεζόν, βρέξει χιονίσει. Έως και προχθές το βράδυ, ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός και μιλούσε με ελεύθερα κανάλια, αλλά σήμερα ήρθαν απευθείας σε επαφή Μαρινάκης και ηγεσία της Νόβα και βρέθηκε η άκρη, όχι τόσο στο οικονομικό, αφού αυτό ήταν κανονισμένο, όσο σε θέματα αρχής. Διότι, ο Ολυμπιακός, έχοντας την αίσθηση του αδικημένου από το σταθμό, απαίτησε ίση μεταχείριση από το συνδρομητικό κανάλι και έλαβε κάθε επίσημη διαβεβαίωση ότι θα την έχει, τόσο σε επίπεδο μεταδόσεων, όσο και σε επίπεδο εκπομπών.

• Και τώρα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ήρθε το άλλο δώρο, αξίας άλλων 5 εκ. Ευρώ, αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε οριστικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε ο Ολυμπιακός παίρνει όλα τα λεφτά που δικαιούται το ελληνικό ποδόσφαιρο από το Τσάμπιονς Λιγκ για τη νέα σεζόν, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η νίκη των Δανών της Οντένσε, δίνει στους πρωταθλητές Ελλάδας 5 εκ. Ευρώ παραπάνω απ΄ όσα θα έπαιρναν εάν κατάφερνε να μπει στους ομίλους κι ο Παναθηναϊκός.

• Νομίζω δε ότι πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει με άλλους όρους στο μεταγραφικό παζάρι. Και να δούμε…άλλα πράγματα, ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

• Α, για τον Ζέλσον Φερνάντες δεν φαίνεται να έχει νόημα να κάνω κάποια ανάλυση, αφού το παιδί υπογράφει στη Λέστερ. Γνώμη μου είναι γενικά ότι ο Ολυμπιακός δεν έχασε και τίποτα. Κλασικός κόφτης-μηχανάκι, με πάσες στα πέντε μέτρα και χωρίς βοήθειες μπροστά.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags