Facebook Pixel Άδεια φανέλα!
Life
| 2011-08-03 10:50:00

Άδεια φανέλα!

Άδεια φανέλα!

H Ομοσπονδία βγάζει στη... σέντρα τον Σχορτσιανίτη, όπως έγινε και με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, με την τιμωρία να θεωρείται δεδομένη.

«Δεν παρακαλάμε κανέναν, αφού η συμμετοχή στην Εθνική είναι τιμή και χαρά αλλά και υποχρέωση. Κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι και τα φαινόμενα νεοπλουτισμού που είχαν χτυπήσει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες έφτασαν και σ' εμάς», τόνισε στην «ΟΜΑΔΑ» ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

«Σε αυτή την ομάδα που έχει αποδείξει χρόνια την αξία της δεν αρμόζουν μοιρολόγια και δεν ασχολούμαστε με τους απόντες αλλά με τους παρόντες. Με αυτούς προχωράμε και έτσι θα πορευτούμε. Απλώς σας ενημερώνω ότι είμαι ο πρώτος που έχω ήδη κάνει εισήγηση στη FIBA για να επανεξεταστεί από την αρχή όλο το καλεντάρι προκειμένου να εναρμονιστεί στις απαιτήσεις της εποχής», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος δεν πρόκειται να μιλήσει με τον παίκτη, αλλά θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο πειθαρχικός κανονισμός.

«Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνολικά οκτώ περιστατικά, απλώς δεν μπορεί να μπουν όλα στο ίδιο καζάνι. Ο Σπανούλης έκανε εγχείρηση και του Περπέρογλου κινδύνεψε η ζωή. Ενώ παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Παπαλουκάς και ο Τσαρτσαρής έχουν προσφέρει πολλά, άσχετα αν θα μπορούσαν να συνεχίσουν», τονίζει με έμφαση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος όταν προσπαθήσαμε να παραστήσουμε τον δικηγόρο του διαβόλου (λέγοντας πως ενδεχομένως τα οικογενειακά προβλήματα των παιδιών να είναι σοβαρά) είχε έτοιμη απάντηση:

«Δεν μπορεί από τη μια να έχεις σοβαρό πρόβλημα στην οικογένειά σου και την άλλη μέρα να φεύγεις για την Αγία Πετρούπολη και να μη μένεις καν στην Αθήνα. Δυστυχώς, κάποιοι βλέπουν ανταγωνιστικά την Εθνική και είναι λάθος, καθώς πρόκειται για την ομάδα που διαφημίζει το μπάσκετ. Η ασθένεια που υπήρχε εδώ και καιρό στην Ευρώπη, έφτασε και στην πατρίδα μας. Είπαμε όμως, εμείς κοιτάμε μπροστά».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags