Facebook Pixel Παπουτσάκης for president
Life
| 2011-08-03 20:29:00

Παπουτσάκης for president

Παπουτσάκης for president

Την πρόθεση του να κατέβει ως υποψήφιος για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας στις εκλογές της Παρασκευής, γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης.

Με δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM ο Κρητικός παράγοντας ανέφερε πως θα βάλει υποψηφιότητα.

Αρχικά μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος λέγοντας: «Κάθε χρόνο υπάρχουν προβλήματα, καθυστερούμε τις διαδικασίες. Φέτος έχουν μαζευτεί κάποια πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι την Παρασκευή θα έχουμε σχεδόν τελειώσει».

Για τις εκλογές που θα γίνουν την ίδια μέρα (05/08): «Έχω σκοπό να δώσω υποψηφιότητα. Πολλοί από τους συναδέλφους με έχουν παροτρύνει, το πήρα και εγώ απόφαση και αν μας ψηφίσουν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι που δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να περάσουμε ότι το παιχνίδι είναι αυτό που βλέπουμε και όχι αυτό που δεν βλέπουμε».

Για το αν μπορεί η Super League να διοργανώσει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί και όλα θα μπουν σε μια τάξη. Μαζεύτηκαν όλα τα παρατράγουδα σε αυτή τη χρονιά. Η Πολιτεία έχει θέληση και από τη στιγμή που πειστούμε όλοι, θα αλλάξουν τα πράγματα σε μεγάλο ποσοστό».

Για το αν θα υπάρχει και άλλος υποψήφιος στις εκλογές, είπε: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω, θέλω να το πιστεύω. Τα μηνύματα που έχουμε, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση».

Για το όραμα που έχει πει για μια ομάδα της Κρήτης που θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία, δηλαδή τη συγχώνευση Εργοτέλη και ΟΦΗ: «Αυτό το έχω πει εδώ και ένα χρόνο. Δεν χρειάζεται μόνο το Ηράκλειο, αλλά όλη η Κρήτη. Να την κρατήσουμε σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να δώσουμε στους φιλάθλους θέαμα».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags