Facebook Pixel Α-μέτοχοι στις εξελίξεις...
Life
| 2011-08-04 17:59:00

Α-μέτοχοι στις εξελίξεις...

Α-μέτοχοι στις εξελίξεις...

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, οι μέτοχοι απέχουν συνειδητά από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ και τις εξελίξεις, αφήνοντας τον Γόντικα να βγάλει το φίδι από την τρύπα...

Οι απουσίες από το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού που είναι σε εξέλιξη, είναι πιο σημαντικές από τις παρουσίες. Για ακόμα μία φορά κανείς από τους βασικούς μετόχους δεν είναι παρών, καθώς οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος δεν είναι καν μέλη, ενώ οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, Θανάσης και Παύλος που είναι μέλη, δεν συμμετέχουν στην συνεδρίαση.

Εκτός από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, που ενημέρωσαν εγγράφως για την απουσία τους, από τον ΔΣ λείπουν και οι
Αργύρης Μήτσου, Κώστας Ελεθευράκης και Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Μάλιστα, για τον Ελευθεράκη θα ήταν και το...ντεμπούτο του, ωστόσο αυτό αναβλήθηκε.

Αντίθετα, στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ έχουν προσέλθει οι Παναγιώτης Δάβαρης, Λεωνίδας Πολέμης, Τζόνυ Βεκρής, Ιάκωβος Γεωργάνας, Μάνος Πενθερουδάκης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Λουμίδης, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα και Μίμης Δομάζος.

Το σημερινό ΔΣ πάντως θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως από αυτό θα προκύψει νέος πρόεδρος, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας, αλλά και νέος γενικός αρχηγός, μάλλον κάποιος από τους παλαίμαχους.

Βέβαια, σε αυτό ίσως συζητηθεί και το... στραπάτσο της ομάδας από την Οντένσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags