Facebook Pixel Μπροστά πάει καλά... (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-08-04 19:55:00

Μπροστά πάει καλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπροστά πάει καλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένος επιθετικά ήταν ο Αρης σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, παρότι τελικά ηττήθηκε με 2-3 από την Αλ Χιλάλ. Η ομάδα του Τσιώλη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τρία δοκάρια, όμως έδειξε κενά στα μετόπισθεν...


Ο Άρης έδωσε τον τρίτο του αγώνα επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Αλ Χιλάλ. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα από τους Άραβες και γνώρισε την ήττα με 3-2, ενώ επιθετικά οι κίτρινοι ικανοποίησαν και έστειλαν τρεις φορές την μπάλα στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Το σκορ άνοιξε στο 30' ο Ντιού με κεφαλιά από κοντά μετά από τραγική έξοδο του Βελλίδη, ενώ ο Άρης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Τσέζαρεκ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σαραχίλι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια.

Οι παίκτες του Τσιώλη μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα, όμως έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 63' ο Νέτο έστειλε την μπάλα για πρώτη φορά στο δοκάρι της εστίας της Αλ Χιλάλ με κεφαλιά, ενώ 5' αργότερα ήταν η σειρά του Φατί και πάλι με κεφαλιά. Στην εξέλιξη της φάσης οι Άραβες κέρδισαν πέναλτι και ο Αλ Γκαχτάνι δεν αστόχησε για το 2-1. Στο 78' ο Σαφί έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σολτάνι στο 83' με κοντινή προβολή, σκοράροντας σε ακόμη ένα παιχνίδι του Άρη.

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης (46′ Σηφάκης), Νέτο, Κοτσώνης (46′ Παπαζαχαρίας), Μίσελ, Λαζαρίδης, Τόχα (85′ Γιαννιώτας), Φατί, Κασναφέρης (46′ Βανγκέλι), Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος (46′ Σολτάνι), Τσέζαρεκ (60′ Πορτίγια).

Αλ Χιλάλ (Τόμας Ντολ): Σαραχίλι, Ελ Αραμπί, Ερμάς, Σαλχόπ, Ντοσερί Αζίζ, Μπαντέρ Αμπίζι, Μερσέτι, Σολτάν Αμπίσι, Νάμι, Γιού, Κέιρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags