Facebook Pixel Τάδε έφη Ζαραδούκα!
Life
| 2011-08-05 11:50:00

Τάδε έφη Ζαραδούκα!

Τάδε έφη Ζαραδούκα!

Την έκπληξη έκανε ο Φερνάντο Σάντος και κάλεσε τον Γιάννη Ζαραδούκα για το φιλικό της εθνικής με τη Βοσνία, λόγω των εμφανίσεών του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο άσος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν μέσα στους παίκτες που έλαβαν τη σχετική πρόσκληση, όπως και ο Ανδρέας Τάτος του Ατρόμητου. Δείτε αναλυτικά τους υπόλοιπους:

Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.

Στην 23άδα είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, παρότι είχε ακουστεί πως μπορεί να μην ξανάπαιζε στην εθνική. "Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα από την ΕΠΟ. Τα κριτήριά μου είναι αν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είναι εξαιρετικός και για αυτό τον καλώ", σχολίασε σχετικά ο Σάντος.

Για την απόφαση να μην κληθεί ο Μήτρογλου, αλλά μόνο οι Σαμαράς, Λυμπερόπουλος: "Όσοι δεν κλήθηκαν και αποτελούν μέλη της ομάδας, δεν σημαίνει πως δεν θα ξανακληθούν ή πως θα λείψουν από τα ματς με Ισραήλ και Λετονία".

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών:

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7/8 και ώρα 22:00 στο ξενοδοχείο Suites στη Βουλιαγμένη.

Έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις για τις 8/8 (09:00 και 19:30) στον Αγιο Κοσμά (ανοιχτές) και τις 9/8 (ώρα 20:00 Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα (ανοιχτή στα πρώτα 15΄).

Η αποστολή θ΄ αναχωρήσει για το Σαράγεβο στις 9/8 και ώρα 11:00 (πτήση ΑΖΙ 715) και θα επιστρέψει στις 11/8 και ώρα 12:45.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο.

Διαβάστε επίσης:

"Έφυγες εσύ; Έλα εσύ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags