Facebook Pixel Αυτοί που μένουνε και περιμένουνε...
Life
| 2011-08-05 18:23:00

Αυτοί που μένουνε και περιμένουνε...

Αυτοί που μένουνε και περιμένουνε...

Σε αναμονή των χρημάτων του Φλωρίδη είναι στον ΠΑΟΚ. "Εμείς ακολουθούμε το πλάνο μας, σαν να μην άλλαξε τίποτα", λέει ο Ζαγοράκης. Τα λεφτά, πάντως, από τους επενδυτές δεν μπήκαν ακόμα...

Μπορεί το βράδυ της Πέμπτης οι περισσότεροι να μίλαγαν για... αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚ, οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας όμως κρατάνε ακόμα «μικρό καλάθι» και περιμένουν τις εξελίξεις ή καλύτερα τα χρήματα που υποσχέθηκαν οι Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης. Μπορεί μετά το ματς με την Βαλερένγκα και το 3-0 οι υποψήφιοι επενδυτές να κατέβηκαν στα αποδυτήρια και να μίλησαν στους παίκτες, κίνηση που έπεισε και τους πλέον δύσπιστους πως το “deal” προχωράει κανονικά, ωστόσο στο σημερινό ΔΣ στον “Δικέφαλο” αποφάσισαν να συνεχίσουν σαν μην έχει γίνει τίποτα, αφού ακόμα δεν είδαν λεφτά στον λογαριασμό...

Ο Φλωρίδης αν και είχε υποσχεθεί πως την Παρασκευή θα καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ, αυτό δεν έχει γίνει ακόμα και πιθανότατα δεν θα γίνει σήμερα, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη να αναφέρουν πως το... έμβασμα θα έρθει από την επόμενη εβδομάδα.

Πιθανότατα αυτή η καθυστέρηση ήταν που υποχρέωσε τον Ζαγοράκη στο σημερινό ΔΣ και στην ενημέρωση προς τα υπόλοιπα μέλη να επαναλάβει αρκετές φορές πως:
«Εμείς προχωράμε με τον σχεδιασμό μας. Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας και το πλάνο μας. Προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι….».

Αυτό σημαίνει πως στον “Δικέφαλο” συνεχίζουν να... τρέχουν με τις αποδεσμεύσεις συμβολαίων για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και παράλληλα την αναζήτηση κάποιων μεταγραφών, σε τιμές όμως λογικές, αφού ακόμα δεν υπάρχουν τα λεφτά των επενδυτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags