Facebook Pixel "Πάντα ήθελα να γυρίσω στον Άρη"
Life
| 2011-08-07 16:10:00

"Πάντα ήθελα να γυρίσω στον Άρη"

"Πάντα ήθελα να γυρίσω στον Άρη"

Μεγάλη του επιθυμία ήταν η επιστροφή στον πάγκο του Άρη, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sepk.gr:

Για την επιστροφή του στον Άρη

«Τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα μου ως παίκτης και προπονητής τα έχω περάσει σε αυτή την ομάδα. Από παιδί υποστήριζα τον Άρη και πάντα ήθελα να γυρίσω. Είχα τη διαίσθηση ότι κάποια στιγμή θα γίνει και τελικά επιβεβαιώθηκα. Χαίρομαι που θα ξαναδουλέψω στον Άρη και μου δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσω όσα είχαμε αφήσει από την προηγούμενη συνεργασία μας. Η ομάδα περνάει μία δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν μπορούσα να της γυρίσω την πλάτη. Το μέγεθος του Άρη είναι τεράστιο και η ευθύνη βαριά. Εκείνο που με εξιτάρει είναι ότι βλέπω ένα πνεύμα ενότητας στις τάξεις των οπαδών που με υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να τους το ανταποδώσω. Αρχικά φοβόμουν μήπως με παρεξηγήσουν γιατί κάποιες φορές με άλλες ομάδες κέρδισα τον Άρη, όμως ο κόσμος κατάλαβε ότι είναι άλλο το συναίσθημα κι άλλο ο επαγγελματισμός γι' αυτό τους ευχαριστώ πολύ».

Τους στόχους που θέτει για τη νέα σεζόν

«Όπως όλες οι ομάδες έτσι και στον Άρη υπάρχουν δυσκολίες, όμως ο στόχος δεν αλλάζει και ο πήχης μπαίνει ψηλά. Βλέποντας τα ρόστερ των άλλων εκτιμώ ότι θα πρέπει να παλέψουμε για την τρίτη θέση».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

«Έχουμε κάποιες επαφές με παίκτες και νομίζω ότι η εκκίνηση θα γίνει από αύριο. Ο Άρης διαθέτει ιστορία, κόσμο, όνομα και ευρωπαϊκή συμμετοχή. Όλα αυτά δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο κανέναν παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags