Facebook Pixel Η "πρώτη" με Κατσαβάκη
Life
| 2011-08-07 16:22:00

Η "πρώτη" με Κατσαβάκη

Η "πρώτη" με Κατσαβάκη

Ο Μάκης Κατσαβάκης και το τεχνικό επιτελείο του αναλαμβάνουν επισήμως την ομάδα του Ηρακλή από αύριο, Δευτέρα 8/8, αρχίζοντας με πρόγραμμα προπονήσεων στην Μίκρα.

Το πρώτο ραντεβού είναι πρωινό (08:30) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, ενώ μετά την απαραίτητη γνωριμία της τεχνικής ομάδας με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ακολουθήσει προπόνηση με έμφαση στη φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση των "κυανόλευκων" ποδοσφαιριστών, τομέα, στον οποίο οι δύο αρμόδιοι της προπονητικής ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος και Ηλίας Καρακώστας, θα έχουν πολλή δουλειά.

Την αυριανή μέρα, θα ακολουθήσει και απογευματινό πρόγραμμα, με τον κόουτς του "Γηραιού", κατά την δεύτερη προπόνηση της ημέρας, να δίνει ιδιαίτερο βάρος στις ασκήσεις με την μπάλα και στην αγωνιστική τακτική.

Ανακοινώνεται το βασικό στάδιο

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν, σε εντατικούς ρυθμούς, τις επόμενες μέρες στην Μίκρα και σύντομα θα γίνει γνωστό το μέρος και οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας. Πάντως η εβδομάδα, που αρχίζει, αναμένεται να αναλωθεί σε προπονήσεις εντός Θεσσαλονίκης, ως ένα προστάδιο για το βασικό τμήμα της θερινής προετοιμασίας.

Πηγή: bluearena.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags