Facebook Pixel Και Ουσέρο και Μπαντής!
Life
| 2011-08-08 17:01:00

Και Ουσέρο και Μπαντής!

Και Ουσέρο και Μπαντής!

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο και του Γιώργου Μπαντή... 

Ο Ουσέρο θα φοράει το Νο18 στον Αστέρα ενώ ο Μπαντής το 37...

 

Ο Ουσέρο γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1984 στην Πουερτολάνο, έχει ύψος 1.80, ζυγίζει 75 κιλά και αγωνίζεται ως κεντρικός και αριστερός μέσος. Μέχρι σήμερα ο Ουσέρο έχει αγωνιστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Μάλαγα, στην Πολιντεπορτίβο Ετζίντο, την Έλτσε και την Κόρντομπα, όπου συνολικά μετράει 252 συμμετοχές με 29 γκολ.

Ο Γιώργος Μπαντής, που αποτελεί την όγδοη μεταγραφή του Αστέρα, γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.88, ζυγίζει 76 κιλά και ήταν τερματοφύλακας του Ηρακλή από το 2001 μέχρι αυτό το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις των δύο παικτών

Μιλώντας πλέον ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Ουσέρο δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που έφυγα από την ιδιαίτερη πατρίδα μου και πιστεύω πώς θα είναι μία καλή εμπειρία για μένα. Ήδη έχω ακούσει καλά σχόλια για την ομάδα, τόσο από συμπατριώτες μου ποδοσφαιριστές, όσο και από συμπαίκτες μου.

Μόλις άκουσα την πρόταση του Αστέρα δε σκέφτηκα πολύ για να τη δεχτώ. Έχω όρεξη για δουλειά, να βελτιωθώ ατομικά, αλλά και μέσα από την ομαδική δουλειά που θα κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο.

Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου και για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του."

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τερματοφύλακας του Αστέρα ο Μπαντής δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, μία ομάδα σοβαρή και οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Τρίπολη όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν και αυτό πραγματικά μου άρεσε.

Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να συμβάλλω με την παρουσία μου να φτάσει ο Αστέρας όσο ψηλότερα γίνεται".

Πηγή: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags