Facebook Pixel Η ΑΕΚ εκπέμπει S.O.S
Life
| 2011-08-09 23:11:00

Η ΑΕΚ εκπέμπει S.O.S

Η ΑΕΚ εκπέμπει S.O.S

Ο Κώστας Μιαούλης σχολιάζει την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση

Aτάκες του στιλ « έλειπαν πέντε και έξι βασικοί» για φιλικό είναι δικαιολογία για γέλια, μιας και είδαμε πόσες ευκαιρίες έκανε και πλήρης στα προηγούμενα ματς. Θα μπορούσε άνετα, ακόμα και με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, να παίξει με αυτή την ενδεκάδα σε αγώνα προετοιμασίας.

Η συγκεκριμένη τετράδα της άμυνας με τον τερματοφύλακα με αυτή τη σύνθεση, θα κληθεί σίγουρα μέσα στη χρονιά να παίξει μαζί και είδαμε πως έγινε «σουρωτήρι», έστω και αν δεν είχε τα κανονικά της αμυντικά χαφ μπροστά που είναι μια δικαιολογία (αλλά και τι καλύτερο θα έκαναν οι άλλοι) .

Ο εφιάλτης μοιάζει να μην έχει τέλος, η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει τον παραμικρό επιθετικό αυτοματισμό και δεν πατάει περιοχή. Ακόμα και με δύο γρήγορους στα άκρα, δεν μπόρεσε να κάνει ούτε φάση. Η ΑΕΚ με αυτό το ρόστερ και ακόμα και με τους διεθνείς, λίγα πράγματα μπορεί να κάνει.

Οι απορίες για τον Χιμένεθ πολλές. Έρχεται ένας παίκτης (σ.σ Γκουλόν) να δοκιμαστεί και τον βλέπουμε στο δεύτερο μέρος, όταν ανεξαρτήτως του σκορ, αυτά τα ματς παίρνουν περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Για να είμαι ειλικρινής στα ανασταλτικά του καθήκοντα από τους υπόλοιπους της ΑΕΚ έμοιαζε πιο πολύ για ποδοσφαιριστής απ’ όσο άλλοι.

Ο Λεονάρντο κυνηγάει ευκαιρίες, αλλά όταν μπορεί ούτε στα φιλικά, τότε από μόνος του χάνει πόντους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα, είναι πως γίνεται να θέλουμε να διώξουμε τον Γκερέιρο και ο προπονητής να του δίνει ελπίδες βάζοντας τον σε φιλικό παιχνίδι.

Με τέτοια εικόνα, στην διοίκηση ας πάρουν χαμπάρι όχι ότι δεν πρόκειται να πουλήσουν ούτε ένα διαρκείας επιπλέον, αλλά δεν πρόκειται να πατήσει άνθρωπος στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα προβλέπω να επιστρέφουν τα διαρκείας, όσοι έχουν πάρει. Αυτό το πράγμα που περιφερόταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν μπορεί να είναι έστω και μια ελλιπής ΑΕΚ.

Παππάς και Νοτιάς ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και η διοίκηση αν έχει φιλότιμο, ας μην ξανακάνει καμία έκκληση στον κόσμο. Τουλάχιστον όχι, πριν προσπαθήσει στις υπόλοιπες μέρες που απομένουν να πάρει παίκτες που να την κάνουν να θυμίζει ΑΕΚ έστω και στο ελάχιστο. Όπως είχα γράψει και στο σάιτ του sport-fm η συμμετοχή στα πλέι-οφ μοιάζει κατόρθωμα γι’ αυτή την ομάδα.

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags