Facebook Pixel "Σημαντικό να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του!"
Life
| 2011-08-10 11:33:00

"Σημαντικό να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του!"

"Σημαντικό να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του!"

Αιχμές κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη άφησε ο γενικός διευθυντής της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξέι Καρβάνεν .

«Η προετοιμασία μας αρχίζει στις 15 Αυγούστου, όταν και θα πρέπει να πάμε στη Φινλανδία, αλλά δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται μαζί μας από την αρχή ο Λουκάς. Δεν είναι σημαντικό το να βρίσκεται μαζί μας από τόσο νωρίς, αντιθέτως είναι σημαντικό να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του. Εμείς δεν πρόκειται να ' τον... καταδικάσουμε αν μας πει ότι θα πρέπει κάποιες μέρες να βρίσκεται μαζί με τη μητέρα του. Αντιθέτως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε», είπε αρχικά στο «Goal»

«Ελαβα γράμμα από το Eligibility Department (σ.σ.: τμήμα διαθεσιμότητας) της FIBA το οποίο και μας γνωστοποιούσε ότι η ποινή των δύο μηνών αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική εκδήλωση που επέβαλε η ελληνική ομοσπονδία στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη δεν έχει ισχύ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προφανώς αυτή η ποινή αφορά τη συμμετοχή του Μαυροκεφαλίδη στο... ελληνικό πρωτάθλημα!», πρόσθεσε για το γεγονός ο Έλληνας άσος θα αγωνισθεί κανονικά στις επίσημες υποχρεώσεις των Ρώσων.

Το στέλεχος της Σπαρτάκ εμφανίστηκε βέβαιο για τη δικαίωση της ομάδας του και του νεοαποκτηθέντος παίκτη: «Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε και περιμέναμε. Πάντως ήμασταν βέβαιοι. Αν δεν μας δικαίωνε το αποτέλεσμα, τότε θα κάναμε έφεση. Αν κι εκεί δεν βρίσκαμε άκρη, θα πηγαίναμε στη FIBA World. Πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να μη δικαιωθούμε και ο παίκτης είναι πλέον ελεύθερος να αγωνιστεί στην Αγία Πετρούπολη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags