Facebook Pixel "Εδώ είναι ΑΕΚ και απαιτείται σοβαρότητα"!
Life
| 2011-08-10 17:20:00

"Εδώ είναι ΑΕΚ και απαιτείται σοβαρότητα"!

"Εδώ είναι ΑΕΚ και απαιτείται σοβαρότητα"!

Άστραψε και... βρόντηξε ο Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το βαρύ 3-0 στο φιλικό με την Ανόρθωση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "μερικοί από εσάς πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζει να φοράτε αυτή τη φανέλα"...

«Εδώ είναι ΑΕΚ και απαιτείται σοβαρότητα απ' όλους μας σε κάθε αγώνα κάθε στιγμή», είπε ο Ισπανός και τα «έβαλε» με παίκτες της αμυντικής γραμμής επισημαίνοντάς τους τα λάθη τους, τους ανέλυσε έπειτα τις λάθος κινήσεις τους στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα (τα οποία "αν είχατε αυτοσυγκέντρωση και σωστή αντίληψη θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει") και στάθηκε στη μη σωστή νοοτροπία του κάθε έναν ξεχωριστά μέσα στο γήπεδο!

Απο εκεί και πέρα ο Χιμένεθ είχε παράπονα και από τους μεσοεπιθετικούς, υπενθυμίζοντάς τους ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα «σας ζητούσα να βγάζετε τη μπάλα μπροστά και εσείς είτε παίζατε παράλληλα, είτε δίνατε τη μπάλα στον αντίπαλο, είτε τη γυρίζατε πίσω στην άμυνα».

Ουσιαστικά ο Ισπανός έθεσε προ των ευθυνών τους μερικούς παίκτες ενόψει και του αποψινού φιλικού, επισημαίνοντας ότι δεν περιμένει να δει την ίδια εικόνα και σίγουρα αναμένει πολλή περισσότερη σοβαρότητα. "Μερικοί από εσάς πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζει να φοράτε αυτή τη φανέλα", τους είπε.

Οι παίκτες εμφανίζονται και εκείνοι απογοητευμένοι από την εικόνα τους, νοιώθουν ότι πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά τώρα που είναι νωρίς και τα πολλά μεταξύ τους λόγια στο ξενοδοχείο λείπουν.

Πηγή: aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags