Facebook Pixel "Με αυτή την αναποτελεσματικότητα δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος"...
Life
| 2011-08-11 23:25:00

"Με αυτή την αναποτελεσματικότητα δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος"...

"Με αυτή την αναποτελεσματικότητα δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος"...

Προβληματισμένος από την αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το ματς. 

Για τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση: "Για προπόνηση φυσικής κατάστασης ήταν πολύ καλά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε απαντήσεις για τους νέους και πρέπει να καταλάβουμε ότι και οι αρνητικές απαντήσεις είναι απαντήσεις.

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: "Βιαζόμαστε πολύ να χαρακτηρίσουμε ότι ήταν ένα λάθος. Δεν σημαίνει πως ένα γκολ είναι δράμα. Μίλησα με Μπαλάφα, Λίνο και τερματοφύλακα γιατί το γκολ ήταν δική τους ευθύνη όμως όλα αυτά ήρεμα"

Για τους "μικρούς" του ΠΑΟΚ: "Για τον Σκέμπη είμαι αισιόδοξος, οι άλλοι πρέπει να δουλέψουν πολύ για να βρεθούν στη πρώτη ομάδα".

Για τα γενικά συμπεράσματα του στα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους: "Όταν χάνεις δύο παιχνίδια και δεν σκοράρει και ειδικά σήμερα είχαμε 6-7 ευκαιρίες σαφώς και δεν είναι καλό και με αυτή την αναποτελεσματικότητα δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος.

Για την αφλογιστία που έδειξε η ομάδα στα δύο παιχνίδια: "Το μήνυμα μου είναι ότι αν θέλουμε να σκοράρουμε είναι να το δείξουμε πραγματικά και όχι απλά να κάνουμε όμορφα πράγματα.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στα παιχνίδια της Κύπρου: "Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω. Αυτό μας δημιουργεί ευθύνη για να ανταποδώσουμε την αγάπη τους".

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags