Facebook Pixel "Πρόεδρε, θέλω να φύγω"
Life
| 2011-08-11 23:44:00

"Πρόεδρε, θέλω να φύγω"

"Πρόεδρε, θέλω να φύγω"

Ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδας, μιας εκ των τεσσάρων δηλαδή ζήτησε επαφή με τον πρόεδρό του και του είπε: "Πρόεδρε, θέλω να φύγω"...

Έχω πρόταση από χώρα στην οποία θέλω να πάω με την οικογένειά μου και σε παρακάλω αν γίνεται να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για να γίνει η μεταγραφή".

Είναι από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας και από τις αποκαλύψεις της κατά την περσινή σεζόν. Παίζει σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ και ο προπονητής του τον εκτιμά αφάνταστα.

Τις επόμενες μέρες, αν επιμείνει ο παίκτης και τελικά η ομάδα του αποδεχτεί την πρόταση που ετοιμάζει ο ξένος σύλλογος, θα βγει το όνομα στην επιφάνεια.

Αν δεν προχωρήσει το θέμα δεν θα το μάθει ποτέ ο κόσμος γιατί θα επιχειρηθεί από την πλευρά της διοίκησης της μεγάλης ΠΑΕ πλήρης απόκρυψη της ιστορίας αφού δεν είναι καθόλου τιμητικό ένας πρωτοκλασάτος παίκτης να θέλει να σηκωθεί να φύγει και ας είναι από τους πιο αγαπητούς της εξέδρας.

Μην ανησυχείτε, θα το μάθετε το όνομα βρέξει - χιονίσει είτε γιατί θα κυκλοφορήσει είτε γιατί θα σας το αποκαλύψουμε εδώ στο "σκύλο". Στην ώρα του όμως. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags