Facebook Pixel Τελειώνει έτσι ή αλλιώς του Λάζου
Life
| 2011-08-12 22:24:00

Τελειώνει έτσι ή αλλιώς του Λάζου

Τελειώνει έτσι ή αλλιώς του Λάζου

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για σέντερ και η περίπτωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου παραμένει ακόμα στα υπόψη του Ντούσαν Ίβκοβιτς και το προσεχές διάστημα θα κριθεί το μέλλον του.

Όσο κοντά είναι στον Ολυμπιακό ο «Λάζος», άλλο τόσο μακριά βρίσκεται. Ο «Ντούντα» εισηγήθηκε την απόκτηση του εδώ και αρκετό καιρό, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο που μόνο ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να δώσει λύση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι δεν πρόκειται να ανεβάσουν την προσφορά τους πάνω από τις 400.000 ευρώ, καθώς θεωρούν ότι ήδη η πρόταση τους είναι πάρα πολύ καλή για τα δεδομένα της ομάδας, της αγοράς και του παίκτη.

Από την πλευρά του ο Παπαδόπουλος αξιώνει ένα ποσό που φθάνει τις 500.000 ευρώ και αυτό δημιουργεί προβλήματα, καθώς καμία πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει.

Ο Ολυμπιακός όμως, είναι αποφασισμένος να κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις και για αυτό ο λόγος είναι πια αποκλειστικά στον «Λάζο» που θα χρειαστεί να αναζητήσει ξανά στο εξωτερικό για να βρει μια καλή προσφορά, αν δεν πει το «ναι» στους Πειραιώτες. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα με τον Παπαδόπουλο να παίρνει την οριστική του απόφαση ξεδιαλύνοντας το τοπίο με τον σέντερ που αναζητεί ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags