Facebook Pixel "Προσοχή είναι καλύτεροι από τους Δανούς"!
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-13 19:51:00

"Προσοχή είναι καλύτεροι από τους Δανούς"!

"Προσοχή είναι καλύτεροι από τους Δανούς"!

"Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι", λέει η παροιμία και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το κάζο από την Οντένσε, προειδοποίησε τους παίκτες του ενόψει Μακάμπι...

Για περίπου μισή ώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στους παίκτες του στιγμιότυπα από αγώνες και αρκετές φορές σταμάτησε το βίντεο για να εξηγήσει τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και τα κενά που διαπίστωσε στην άμυνα τους.

Παράλληλα, χτύπησε... καμπανάκι για τα λάθη που κόστισαν κόντρα στην Οντένσε, χαρακτηρίζοντας καλύτερη ομάδα την Μακάμπι από τους Δανούς που πέταξαν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον Παναθηναϊκό!

«Η Μακάμπι είναι καλύτερη ομάδα από την Οντένσε και αυτό σημαίνει πως πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη που μας κόστισαν στο ελάχιστο. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στο δημιουργικό κομμάτι και πρέπει να τους περιορίσουμε για να μην έχουμε προβλήματα. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό, σε μια πολύ δύσκολη έδρα» είπε αρχικά μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος κάνοντας ειδική αναφορά στον Μεντουγιανίν, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για το «τριφύλλι».

Στην συνέχεια, ο 65χρονος τεχνικός έκανε αρκετές παύσεις σε φάσεις που φαινόταν το πρόβλημα στην άμυνα των Ισραηλινών και είπε στους παίκτες του. «Αμυντικά έχουν προβλήματα. Δεν είναι σταθεροί και εκεί πρέπει να τους χτυπήσουμε. Στα κενά που έχουν στα μετόπισθεν. Πρέπει να ψάξουμε το γκολ».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags