Facebook Pixel «Να φτάσω τον πατέρα μου!»
Life
| 2011-08-14 22:05:00

«Να φτάσω τον πατέρα μου!»

«Να φτάσω τον πατέρα μου!»

Ο Τάσος Δώνης επέστρεψε από την Αγγλία και μίλησε για την εμπειρία του στο νησί και την δοκιμή του στην Άρσεναλ.

Ο μικρός γιος του Γιώργου Δώνη, επέστρεψε από την Αγγλία και μιλάει αποκλειστικά στο leoforos.gr για την εμπειρία του στην Άρσεναλ, την διαφορά των εγκαταστάσεων, το επίπεδο που συνάντησε και για το πόσο ευχαριστημένοι έμειναν ο ίδιος και οι προπονητές της Άρσεναλ αυτό το διάστημα.

Πως ήταν η εμπειρια;

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ καλά θα την θυμάμαι για πάντα. Ήταν όλα πολύ οργανωμένα εκεί, πέρασα πολύ καλά και πήρα εμπειρίες αυτή τη μία εβδομάδα».

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ακαδημίες και στις εγκαταστάσεις που συνάντησες εκεί, με αυτές του Παναθηναϊκού;

«Ήταν κλάσεις καλύτερα εκεί, το γήπεδο ήταν πολύ ωραίο. Είχε μέσα εστιατόριο, τα αποδυτήρια ήταν καταπληκτικά, γενικά όλα τέλεια. Όλοι οι προπονητές ήταν φιλικοί μαζί μου, μου έκαναν αρκετά δώρα της Άρσεναλ, ενώ με ρώτησαν ποιος είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής, τους είπα ο Γουόλκοτ και μου έδωσαν δώρο την αυθεντική φανέλα του!

Πως είναι το αγωνιστικό επίπεδο της Άρσεναλ σε θέμα ακαδημιών; Διαφέρει πολύ από αυτό του Παναθηναϊκού;

«Όχι είναι ισοδύναμες οι ομάδες. Πιστεύω τα ταλέντα εδώ είναι καλύτερα από εκεί, αλλά δε δουλεύουν σωστά και δεν εξελίσονται. Αν παίζαμε τώρα αντίπαλοι με την Άρσεναλ, πιστεύω θα τους κερδίζαμε».

Είσαι ευχαριστημένος από αυτή την εβδομάδα; Τι σου είπαν για το μέλλον; Τους κάνεις;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και είχα αυτό τον τραυματισμό και δεν έπαιξα το Σάββατο τα πήγα πολύ καλά. Τώρα θα ξαναπάω σε ένα μήνα, όπως μου είπαν, ελπίζω να τα πάω εξίσου καλά. Μου είπαν πως έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από αυτά που τους έδειξα».

Τις μέρες που έλειπες άρχισαν να σε συγκρίνουν με τον πατέρα σου, πιστεύεις πως έχεις τις δυνατότητες να πετύχεις ότι και αυτός;

«Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό! Μακάρι να φτάσω εκεί που έφτασε ο πατέρας μου, πιστεύω άμα δουλέψω σκληρά θα το πετύχω. Ο ίδιος πιστεύει πως θα γίνω μεγάλος παίκτης, αρκεί να δουλεύω σκληρά. Αυτό μου λέει συνέχεια και εγώ φυσικά τον ακούω».

Πλέον στόχος σου τώρα που επέστρεψες στον Παναθηναϊκό και θα παίζεις στο πρωτάθλημα των Εφήβων ποιος είναι;

«Πρώτος στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και σχετικά να παίξουμε το ίδιο καλά με πέρσι. Να τα πάμε το ίδιο καλά και στα τουρνουά που θα πάμε στο εξωτερικό. Προσωπικά θέλω να βελτιωθώ αρκετά φέτος και ειδικά στη φυσική κατάσταση, να παίξω καλά να πετύχω πολλά γκολ και από εκεί και πέρα αν έρθει η πρόταση από την Άρσεναλ καλοδεχούμενη...»

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags