Facebook Pixel Με Λεάλ και "Κούτσια"
Life
| 2011-08-14 22:38:00

Με Λεάλ και "Κούτσια"

Με Λεάλ και "Κούτσια"

Ο Εργοτέλης επιβλήθηκε με 2-1 του Ρούβα σε φιλική αναμέτρηση. Λέαλ και Κουτσιανικούλης τα γκολ της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου.

Ο Εργοτέλης νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρούβα σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου. Ο Νίκος Καραγεωργίου είχε ακόμη μία ευκαιρία, προκειμένου να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Λεάλ με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 55' μετά από πάσα του Ντατόμο, ενώ ο Μπούντιμιρ έδωσε την ασίστ στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έκανε το 2-0 1' αργότερα. Ο Κροάτης επιθετικός θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα, καθώς στο 52' έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο δοκάρι με κεφαλιά. Για τον Ρούβα σκόραρε ο Μιλόσεβιτς στο 90'.

Οι συνθέσεις

Εργοτέλης: Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Βίσιο (46’ Ντατόμο), Κυριακίδης (46’ Σαρρής), Ολίσε, Ρομάνο, Μπέτο (46’ Φραγκουλάκης), Λεάλ, Καρέλης, Μπούντιμιρ.

Ρούβας: Καλομοίρης, Καραγιαννίδης, Ιερωνυμάκης, Μασαούτης, Τζιράκης, Μαραγκάκης, Σταθόγλου, Περογαυράκης, Ρηγάκης, Μπελίτσας, Φουκαράκης.
Έπαιξαν ακόμη οι: Χριστοδουλάκης, Λαγουδάκης, Μπριλάκης, Γιαννακάκης, Τουρνάκης, Μιλόσεβιτς, Καουκάκης, Ξημεράκης, Τριάντης και Αντωνάκης.

Οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν ρεπό αύριο Δευτέρα (15/08), ενώ για την προσεχή Τρίτη (16/08) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags