Facebook Pixel «Κόπηκε» ο Χαραλαμπίδης
Life
| 2011-08-15 21:02:00

«Κόπηκε» ο Χαραλαμπίδης

«Κόπηκε» ο Χαραλαμπίδης

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε σήμερα το απόγευμα από την Ιταλία και από Τετάρτη (17/8) θα συνεχίσει την προετοιμασία της, χωρίς όμως τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Ο Ηλίας Ζούρος ανακοίνωσε την απόφασή του στον 35χρονο γκαρντ, τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία του στην πορεία της Εθνικής τόσο στο τουρνουά στο τουρνουά της Κύπρου, όσο και σε αυτό της Ιταλίας, «Tassoni Citta di Rimini».

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κώστα για τη βοήθειά του στην προετοιμασία, αλλά και γενικότερα για την παρουσία του στην ομάδα, η οποία ήταν πολύ σημαντική. Πραγματικά, βοήθησε πάρα πολύ και όλο αυτό το διάστημα ήταν ένας θετικός παράγοντας για την Εθνική. Και θα ήθελα να του ευχηθώ το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή, Ηλία Ζούρου για τον 35χρονο γκαρντ.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση περιφερειακούς της Α1 την τελευταία δεκαετία, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσει στα 35 χρόνια για να πάρει την ευκαιρία που άξιζε, αυτή της κλήσης της Εθνικής ομάδας.

Πλέον, η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της από Τετάρτη, αφού τότε αναχωρεί για τη Γερμανία, όπου θα λάβει μέρος στο δυνατό τουρνουά του Μπάμπεργκ (την Παρασκευή στις 6.30μ.μ. αντιμετωπίζει την Τουρκία, το Σάββατο στις 6.15μ.μ. τη Γερμανία και την Κυριακή 3.30μ.μ. το Βέλγιο).

Σε αυτό το τουρνουά αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Νικ Καλάθης, στον οποίο η Εθνική στηρίζει πολλά από τα αγωνιστικά της πλάνα, αφού αποτελεί βασικό «κρίκο» της περιφέρειας.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ηλία Ζούρο αποτελεί ο –όχι σοβαρός- τραυματισμός (ελαφρύ τράβηγμα στους προσαγωγούς) του Γιάννη Μπουρούση, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (16/8).

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags