Facebook Pixel Χωρίς δύο βασικούς η Ντιναμό
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-16 16:40:00

Χωρίς δύο βασικούς η Ντιναμό

Χωρίς δύο βασικούς η Ντιναμό

Με δύο σημαντικές απουσίες έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα η αποστολή της Ντιναμό Τυφλίδας για το ματς με την ΑΕΚ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των Γεωργιανών, Άλεξ Γκαρσία, δεν έχει στη διάθεσή του δύο βασικότατα «εργαλεία». Ο λόγος για τον Τζαμπάλ Τζιγκάουρι και τον Ρομπερτίνιο.

Ο πρώτος είναι ο μέσος των Γεωργιανών και ο παίκτης που συνδέει την άμυνα με την επίθεση, ο οποίος όμως είχε αποβληθεί στον επαναληπτικό με την ΚΡ Ρέικιαβικ και δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή του. Όσο για τον Βραζιλιάνο, (ίσως) κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (οι Γεωργιανοί δεν αναφέρουν τους λόγους του αποκλεισμού του) τον αφήνουν εκτός αποστολής. Μάλιστα, πρόκειται για έναν από τους δύο παίκτες (ο άλλος είναι ο Σίσκο) που είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά ο Μανόλο Χιμένεθ σε προηγούμενη προπόνηση.

Από κει και πέρα, οι 18 που θα αφιχθούν στην Αθήνα, είναι οι Λορία, Ναντιράτζε, Ομόλα, Κακουμπαβα, Τομασβίλι, Οντικάτζε, Ρεκχιασβίλι, Κβεκεσίρι, Τεκτουρμανίτζε, Κοσκάτζε, Σίσκο, Αλβάρο, Κότο, Κακχελισβίλι, Γιάγκε, Λεκβτάτζε, Μπεράια, Πιρτσκαλάβα.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags