Facebook Pixel Ας πάρουν τον... Φιντέλ Κάστρο!
Life
| 2011-08-17 00:14:00

Ας πάρουν τον... Φιντέλ Κάστρο!

Ας πάρουν τον... Φιντέλ Κάστρο!

Στον Παναθηναϊκό να μην στεναχωριούνται που χάσανε (και) τον Κάστρο μέσα από τα χέρια της… πανίσχυρης Χιχόν. Η ομάδα των Αμπράμοβιτς (το θυμόσαστε εκείνο το ανέκδοτο;) θα μπορεί να έχει μια ακόμα ευκαιρία αν θέλει σώνει και καλά κάποιον Κάστρο στο ρόστερ της. Ας πάρει τον Φιντέλ, λοιπόν!

Ο Φιντέλ Κάστρο είναι σε μια ηλικία που σίγουρα θα έρθει με καθόλου λεφτά στον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλά επίπεδα. Είναι λίγο άρρωστος, βέβαια, αλλά το μπάτζετ των πράσινων μπορεί να τον αποκτήσει. Κι αν δεν τους κάνει για ποδοσφαιριστή, ας τον πάρουν για νομικό σύμβουλο, αφού έχει σπουδάσει νομικά στα νιάτα του.

Έχουμε όρεξη βραδιάτικα, λέτε; Εμείς έχουμε όρεξη; Είναι δυνατόν ολόκληρος Παναθηναϊκός να μην μπορεί να σταυρώσει παίκτη, ούτε για δανεικό; Και να τον χάνει από την Χιχόν και την κάθε Χιχόν, ενώ θεωρεί δικό του τον ποδοσφαιριστή;

Τα πράγματα είναι απλά, λοιπόν. Κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον Παναθηναϊκό σε διοικητικό επίπεδο. Οταν, δηλαδή, από την ΠΑΕ δηλώνουν «ήσυχοι» για τον Κάστρο, ενώ αυτός την ίδια ώρα τα βρίσκει με τους Ισπανούς, τότε τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις στους πράσινους; Πάθανε το κάζο, λοιπόν, και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

Είναι κρίμα για τον Παναθηναϊκό να τον έχουν φτάσει οι μέτοχοι – αμέτοχοι σ’ αυτό το σημείο. Και δείχνει, μάλιστα, πόσο πολύ έχουν πέσει οι μετοχές του και στην Ευρώπη. Κάποτε υπήρχαν παίκτες που ήθελαν να φορέσουν τα πράσινα. Τώρα τρέχουν μακριά.

Έτσι τον κατάντησαν τον Παναθηναϊκό, λοιπόν. Να βγαίνει στην αγορά για τεχνικό διευθυντή και να μην δέχεται κανένας. Να θέλουν παράγοντες να φύγουν από την ομάδα τρέχοντας ζητώντας πίσω τα λεφτά τους. Να ψάχνει για στελέχη και να μην έρχεται κανένας πραγματικά γνώστης. Να μην υπάρχει άνθρωπος να επενδύσει πέντε δραχμές. Και τέλος τόσοι παίκτες από το ρόστερ να προσεύχονται για μια πρόταση από το εξωτερικό, ενώ άλλοι από το εξωτερικό να ακούνε Παναθηναϊκός και να μην θέλουν να πάνε στην ομάδα με την αβεβαιότητα που υπάρχει. Τι να κάνει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, λοιπόν; Να μην είναι έξαλλος; Έτσι ονειρευόταν την ομάδα του;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags