Facebook Pixel Φεύγει ο... ανεπιθύμητος, έρχεται ο... αγαπημένος
Life
| 2011-08-19 17:41:00

Φεύγει ο... ανεπιθύμητος, έρχεται ο... αγαπημένος

Φεύγει ο... ανεπιθύμητος, έρχεται ο... αγαπημένος

Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Ουρτάδο. Ο Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να πείσει την διοίκηση να τον κρατήσουν, ωστόσο θα φέρει άλλον... «εκλεκτό» του.

Έναν χρόνο περίπου μετά την άφιξή του στο Λιμάνι, ο Μοϊσές Ουρτάδο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Μπορεί η εξέλιξη αυτή να μην αρέσει και πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία από την διοίκηση.

Οι συζητήσεις των αντζέντηδων του ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους των πρωταθλητών συνεχίζονται και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν αποκλείεται ίσως και μέσα στις επόμενες δύο ημέρες να έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” για τη λύση του συμβολαίου του.

Σε αυτό φυσικά βοηθάνε πολύ και οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Η Ξαμάξ και η Ράγιο Βαγιεκάνο, που συζητάνε με τον Ισπανό το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως ακόμα να έχουν έρθει σε συμφωνία. Και οι δύο σύλλογοι έχουν καταθέσει την πρότασή τους και ο Ουρτάδο αναμένεται πολύ σύντομα να επιλέξει μία από τις δύο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του, ο Ολυμπιακός θα... φουλάρει για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ, πιθανότατα του Ορμπάιθ, που επίσης αποτελεί επιλογή του Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags