Facebook Pixel "Χαρίζω τις μετοχές"!
Life
| 2011-08-24 18:14:00

"Χαρίζω τις μετοχές"!

"Χαρίζω τις μετοχές"!

O Βασίλης Καρράς απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία ο γνωστός τραγουδιστής και μεγαλομέτοχος της ομάδας επεσήμανε ότι χαρίζει όλες τις μετοχές του σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα!

Επεσήμανε ότι από το 2008 όταν ο φίλος και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, τον έπεισε να αγοράσει τις ομάδες, δεν ανακατεύτηκε με το σύλλογο. Πλέον, αν εκείνος είναι το πρόβλημα (ή ο Αχιλλέας Μπέος) για την ΕΕΑ, τότε αποχωρεί.

Κατά τα άλλα, οι αντιδράσεις στον Βόλο για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που υποβιβάζει τον τοπικό Ολυμπιακό στη Δ' Εθνική θα συνεχιστούν. Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη των αρμόδιων φορέων (μετόχων, δημοτικών φορέων με επικεφαλής το δήμαρχο της πόλης, Παναγιώτη Σκοτινιώτη, αλλά και φιλάθλων) που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/8) σε ξενοδοχείο της Αγριάς Βόλου.

Οι νομικοί της ΠΑΕ περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για να ανατραπεί η απόφαση. Ευελπιστούν να το έχουν στα χέρια τους το πρωί της Πέμπτης (25/8). Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι ενημερώθηκε και η FIFA για την παρέμβαση της Πολιτείας στο ποδόσφαιρο μέσω της απόφασης αυτής.

Δεν έλειψαν και οι ακραίες φωνές ανάμεσα στα περίπου 1.000 άτομα που έδωσαν το παρών στη συνάντηση, όπως και τα συνθήματα αποδοκιμασίας κατά του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου.

Στο μεταξύ, στις 18:00 θα οδηγηθούν στα δικαστήρια του Βόλου οι 10 από τους συλληφθέντες των επεισοδίων που έγιναν το βράδυ στο κέντρο της πόλης, ενώ την ίδια ώρα θα συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Παράλληλα, αποφασίστηκε στις 20:00 να υπάρξει νέα συγκέντρωση οπαδών στο κέντρο της πόλης, για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της ΕΕΑ.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags