Facebook Pixel Διευκρινήσεις από τον Βεντούρη
Life
| 2011-08-25 19:19:00

Διευκρινήσεις από τον Βεντούρη

Διευκρινήσεις από τον Βεντούρη

Ανακοίνωση μέσω της οποίας προχωρά σε διευκρινήσεις, σχετικά με την επιταγή της Couvra εξέδωσε ο Γεράσιμος Βεντούρης. Όπως τόνισε, θέλει να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις, ενώ θέλει να δώσει και τις απαντήσεις του σε μερίδα του Τύπου, που σχολίασε ποικιλοτρόπως την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Διάβασα σε μερίδα του τύπου σχόλια γύρω από μία επιταγή ύψους 1,2 εκατομμυρίων και θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Πανιωνίου τι συμβαίνει.

Όντως μου εδόθη την Δευτέρα αντίγραφο τραπεζικής επιταγής αξιόπιστου τραπεζικού ιδρύματος ύψους 1,2 εκατομμυρίων Δολαρίων την οποία οι άνθρωποι της Couvra είχαν σκοπό να καταθέσουν προς συμψηφιστική είσπραξη, πράγμα το οποίο σήμερα πλέον μου εγνώρισαν ότι έχουν ήδη κάνει για τους πιο κάτω λόγους:

α) Για να καλυφθεί από το αντίστοιχο ποσό σε Ευρώ της εν λόγω επιταγής προς τον Ερασιτέχνη η πρώτη δόση της ήδη προφορικά και ίσως εντός της αυριανής ημέρας και τυπικά συμφωνηθείσης χορηγίας προς το τμήμα Πόλο του Συλλόγου.

β) Το υπόλοιπο ποσό που θα προκύψει θα χρησιμοποιηθεί προς κατάθεση για την συνολική κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Προς τούτο ( β) μας προτείνεται:

-υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του ερασιτέχνη και της Couvra για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών όπου θα ρυθμίζονται όλες οι κρίσιμες λεπτομέρειες και

-η έγκριση των παραπάνω από τη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Δεν είχα πρόθεση να αναφερθώ δημόσια στο εν λόγω θέμα πριν ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και υποβληθεί η νέα πρόταση. Η χθεσινή διαρροή όμως με αναγκάζει να διευκρινίσω το θέμα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Γεράσιμος Βεντούρης». 

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags