Facebook Pixel "Πίστη στο όραμα του Μαχλά"
Life
| 2011-08-26 17:10:00

"Πίστη στο όραμα του Μαχλά"

"Πίστη στο όραμα του Μαχλά"

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, τον ΟΦΗ του Μαχλά και τις ομοιότητες του με την ΑΕΚ του Ντέμη Νικολαίδη, την υπομονή που πρέπει να έχει ο φίλαθλος κόσμος, αλλά και την πίστη στο σχέδιο της ομάδας, που έχει θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική της εξυγίανση.

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του Λεωνίδα Καμπάνταη στο MVP που κυκλοφορεί:

Στον ΟΦΗ με ένα μισθό… «Ήξερα ότι όποιος έρθει στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο δεν πρέπει να περιμένει να γίνει πλούσιος. Ο ΟΦΗ χρειαζόταν παίκτες που θα του δώσουν και όχι θα πάρουν. Στον ΟΦΗ ήρθα ουσιαστικά μόνο με μπόνους σε περίπτωση που ανέβει η ομάδα. Δεν έβαλα κανένα οικονομικό όρο στο συμβόλαιο μου πέρα από το σπίτι μου και το μισθό που παίρνουν όλοι οι Έλληνες. Έβαλα μόνο όρο να πάρω κάποια χρήματα σε περίπτωση που ανέβει η ομάδα. Ήξερα την κατάσταση και γνώριζα ότι δεν πρέπει να περιμένω πολλά από την ομάδα. Αντίθετα, η ομάδα χρειαζόταν ποδοσφαιριστές που να περιμένει πολλά από αυτούς. Ρίσκο ή όχι, έβαλα το χέρι στην καρδιά και ήρθα. Σήμερα νοιώθω δικαιωμένος. Μακάρι να μείνω πολλά χρόνια. Εμένα μου αρέσει πολύ εδώ. Είμαι καλά, έχω δεθεί με τον κόσμο, η οικογένεια μου περνάει καλά και θα ήθελα να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια».

Ο ΟΦΗ του Μαχλά, η ΑΕΚ του Ντέμη… «Εύχομαι η άνοδος της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ να δείξει το δρόμο για την αναγέννηση του ΟΦΗ. Για μια μεγάλη αλλαγή. Και αν μπει κάποιο πλάνο, σκαλί-σκαλί να επιστρέψει στα στάνταρ που ήταν παλιά. Για μένα ο πρώτος στόχος πρέπει να είναι η επιβίωση της ομάδας στην Α’ Εθνική. Και με ένα καλό σχεδιασμό μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, να μπορέσει μετά να κοιτάξει και ψηλότερα. Η οικονομική εξυγίανση πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος. Χρειάζεται ένα πλάνο και σε αυτό χρειάζεται η υπομονή του κόσμου. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Πίστεψα από την αρχή στο όραμα του Μαχλά. Πίστεψα σε αυτό που ήθελε να κάνει. Μου έδωσε να καταλάβω ότι πάνω από όλα βάζει τον ΟΦΗ».

Ο παρεξηγημένος Αναστόπουλος… «Είναι μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Είναι παρεξηγημένος. Στο γήπεδο βλέπουμε ένα άλλο άνθρωπο. Αν μπορούσε να παίξει θα το έκανε και με το κουστούμι που φοράει. Αν του έλεγαν ότι μπορεί να παίξει 5 λεπτά, θα έμπαινε μέσα για να δώσει τα πάντα για την ομάδα. Έχει λατρεία για το ποδόσφαιρο. Ζει έντονα το παιχνίδι, για αυτό και καμιά φορά παρεξηγείται από τους διαιτητές ή τους αντιπάλους. Είχε μεγάλη συμβολή στην άνοδο. Κράτησε δεμένη την ομάδα. Είχε πάντα ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Και έχει τον τρόπο του να φτιάχνει την ψυχολογία του παίκτη».

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags