Facebook Pixel «Διαφορετικοί στο Χαριλάου»
Life
| 2011-08-29 16:53:00

«Διαφορετικοί στο Χαριλάου»

«Διαφορετικοί στο Χαριλάου»

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα μίλησε στον "Aris FM 92,8" ο Ρικάρντο Φατί.

Ο Γάλλος μέσος του Αρη, σχολίασε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, λέγοντας:

«Νομίζω ότι μείναμε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οφείλαμε να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι από την αρχή αλλά δεν το καταφέραμε με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ισοπαλία».

Για τα δυο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε τον κατάλληλο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Είναι λογικό να μην έχουμε 90 λεπτά την ίδια διάρκεια ιδίως στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί . Είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό τον τομέα ώστε να κερδίζουμε».

Σχετικά με τα διαιτητικά λάθη που σημειώθηκαν εις βάρος του Αρη στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του, ο Γάλλος είχε να σχολιάσει:

«Σαφώς το πέναλτι του Νέτο και η αποβολή του τερματοφύλακα που δεν δόθηκαν θα μπορούσαν να αλλάξουν τη εξέλιξη του αγώνα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να σκοράρουμε 1 ή 2 γκολ. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τότε».

Αναφορικά με την υποδειγματική παρουσία των οπαδών του Αρη, δήλωσε:

«Όπως κάθε φορά ήταν και πάλι κοντά μας. Αυτό έχω μάθει ότι κάνει από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Νιώθω περήφανος για τον κόσμο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους».

Ο Ρικάρντο Φατί μίλησε για την χημεία που υπάρχει στους κόλπους της ομάδας και την ασφάλεια που νιώθει ως παίκτης του Αρη στον δεύτερό του χρόνο στην ομάδα:

«Θεωρώ ότι πραγματικά έχουμε υψηλή ποιότητα και ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι κάναμε το Σάββατο. Με το υλικό που διαθέτουμε , έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό σαν ομάδα. Ίσως μας έλειπε ο Τσέζαρεκ ,κάποιος φορ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είμαστε διαφορετικοί μέσα στο Χαριλάου. Προετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια» και ολοκλήρωσε ως εξής:

«Είναι ο δεύτερο χρόνος μου εδώ στον Αρη. Νιώθω πολύ καλύτερα και έτοιμος να πάρω μεγαλύτερες ευθύνες επάνω μου. Είναι άσχημο το ότι συμμετέχουμε στο Europa League αλλά είναι ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα και να δώσουμε ό,τι καλύτερο για όλους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags