Facebook Pixel "Mεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός"
Life
| 2011-08-29 17:53:00

"Mεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός"

"Mεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός"

Ο Ούγκο Βιέιρα έκανε δηλώσεις σε γαλλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές, ενώ τόνισε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο.

Ο Πορτογάλος φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενίσχυση της επίθεσης του Παναθηναϊκού και ο επιθετικός της Ζιλ Βισέντε επιβεβαίωσε τις επαφές, μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν επαφές. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ενώ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ένας μεγάλος προπονητής. Θα ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μένα», ήταν τα λόγια του στην ιστοσελίδα «bloGolo».

Για τον μεταγραφικό στόχο των πρασίνων μίκησε και ο συμπατριώτης του και τερματοφύλακας της Ακαντέμικα, Ρομόλντ Πεισέ. «Είναι πολύ καλός τεχνικά. Πιστεύω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ακόμα και αν δεν έκανε μεγάλο παιχνίδι, ήταν πολύ δραστήριος.

Πιέζει την άμυνα. Τα μειονεκτήματα, έπαιζε επιθετικός, όμως είναι περισσότερο ένας παίκτης που παίζει περιφερειακά, ένας μεσοεπιθετικός. Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ. Είναι ένας παίκτης ικανός να «εξοντώσει» τους αντιπάλους του και έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωση».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags