Facebook Pixel "Λύτρωση" από... τη Γρανάδα;
Life
| 2011-08-29 21:43:00

"Λύτρωση" από... τη Γρανάδα;

"Λύτρωση" από... τη Γρανάδα;

Η Γρανάδα επιθυμεί διακαώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία να κάνει δικό της τον Μοϊσές Ουρτάδο και έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη.


Την ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να απαλλαγεί από το μεγάλο συμβόλαιο του Μοϊσές Ουρτάδο και βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης της κατάλληλης γι' αυτόν λύσης πληφορορίες από την Ισπανία θέλουν την Γρανάδα να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του αμυντικού χαφ των Πειραιωτών.

Η ισπανική ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον έμπειρο παίκτη, προσπαθώντας να τον πείσει να φορέσει την φανέλα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην παρούσα φάση δεν έχει ξεκαθαριστεί η πρόθεση του Ουρτάδο.

Εξάλλου ο ίδιος μέχρι πριν από λίγο καιρό επέμενε πως η βασική του επιδίωξη είναι να μείνει στον Ολυμπιακό και να προσφέρει τα μέγιστα την καινούρια χρονιά. Για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Ουρτάδο αποτελεί ένα σημαντικό... αγκάθι, καθώς θέλουν είτε χωρίσουν οι δρόμοι τους (σ.σ. αποτελεί τον πρωταρχικό τους στόχο) είτε να δεχθεί μείωση των αποδοχών του.

Παράλληλα βάσει των ίδιων πηγών η Σανταντέρ εξετάζει την πιθανότητα να κινηθεί και αυτή για τον Ουρτάδο. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο πως θα το κάνει καθώς προς το παρόν κοιτάζει άλλους παίκτες.

Εφόσον φύγει αυξάνονται οι πιθανότητες για Ορμπάιθ

Η υπόθεση Ουρτάδο σχετίζεται με εκείνη του Ορμπάιθ, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως εάν δεν φύγει ο Ουρτάδο δεν θα κλείσει ο παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον Ολυμπιακό. Ωστόσο σε περίπτωση αποχώρησης του έμπειρου αμυντικού χαφ από το λιμάνι ο... εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε θα πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στον πειραϊκό σύλλογο...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags