Facebook Pixel "Χάρηκα που σας γνώρισα"...
Life
| 2011-09-02 17:07:00

"Χάρηκα που σας γνώρισα"...

"Χάρηκα που σας γνώρισα"...

Ο Κόρεϊ Μαγκέτι μας τα... μάσησε κάπως στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, καθώς ο Αμερικανός σταρ εμφανίστηκε το λιγότερο αινιγματικός για το αν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. "Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Θα γυρίσω στην Αμερική αύριο και θα δω τι γίνεται", είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Μπάνε Πρέλεβιτς: "Εχουμε την χαρά να περνάμε μερικές ώρες με έναν πραγματικό σταρ. Όλα όσα κάνει με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα δείχνουν ότι είναι ένας πραγματικός σταρ. Από την συνεργασία μαζί του θα έχουμε πολλά κέρδη".

Κατόπιν, ο Νίκος Σταυρόπουλος, είπε: "Θα εξαντλήσουμε όλα τα όρια για να υπογράψει ο παίκτης μαζί μας. Γίνεται προσπάθεια για να καταλάβει την πραγματική εικόνα του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να υπάρξει πιθανή απογοήτευση σε εμάς αν δεν συμφωνήσουμε, εμείς κάνουμε τα πάντα για να ενισχύσει την ομάδα μας. Εχει μάθει τα πάντα για την ιστορία της ομάδας και το περιβάλλον και πολύ γρήγορα θα αποφασίσει. Εμείς έτσι και αλλιώς έχουμε ήδη τεράστιο όφελος. Σαν αγωνιστικό τμήμα σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα, υπάρχουν και άλλα πλάνα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει παίκτης της ομάδας μας".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κόρεϊ Μαγκέτι: "Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ και γνώρισα τον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που θα γνωρίσω και την υπόλοιπη ομάδα. Το βασικό είναι τι θα γίνει με το NBA, ήδη υπάρχουν κάποιες συζητήσεις. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Θα γυρίσω στην Αμερική αύριο και θα δω τι γίνεται. Οι εντυπώσεις μου από την Θεσσαλονίκη είναι μόνο θετικές. Ευχαριστώ όλους όσους με έφεραν εδώ".

"Για μένα το πρωταρχικό είναι το μπάσκετ, για το μάρκετινγκ μιλάνε οι μανατζέρ μου. Οι συζητήσεις από ότι ξέρω είναι σε καλό δρόμο. Πρώτα για μένα είναι το μπάσκετ. Το πιο βασικό στην αποφασή που θα πάρω είναι τι θα γίνει με το lock out".

Ο μανατζέρ του τονίζει: "Είναι σημαντικό να ξέρουν όλοι ότι υπάρχουν πολλοί παράμετροι, το θέμα της ασφάλειας, του μάρκετινγκ, να έχει μια καλή παρουσία το ίδρυμα του, θέλει να κάνει πράγματα που θα έχουν αντίκτυπο και μετά το τέλος της καριέρας του, γενικότερα για τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Τον ενδιαφέρει να κάνει πράγματα σχετικά με τα νοσοκομεία και τα ορφανοτροφεία. Όλο αυτό το κομμάτι πρέπει να βρει πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθεί".

Ο λόγος ξανά στον Κόρεϊ Μαγκέτι: "Είναι πολύ θετική εμπειρία που βρίσκομαι εδώ. Βέβαια, το NBA για μένα είναι όνειρο ζωής, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά τώρα εκεί. Μου αρέσει η Ευρώπη και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ και μπασκετικά αν γνωρίσω μια άλλη κουλτούρα".

"Από ότι ξέρω στο NBA ήμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο, δεν ξέρω πότε θα καταλήξουν σε συμφωνία, πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι βρίσκομται στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό που βρίσκομαι δίπλα σε δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τους Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλο. Ηταν πολύ σημαντική η παρουσία μου στο Δημαρχείο παρόλο που πληροφορήθηκα ότι ο Δήμαρχος είναι οπαδος του Αρη".

"Δεν ήξερα πολλά πράγματα για την Ελλάδα. Πρώτη φορά βρέθηκα στην Ευρώπη πριν από ενάμιση μήνα, στην Γαλλία. Μου άρεσε η Θεσσαλονίκη και η κουλτούρα. Το ξέρω ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερη οικονομική της στιγμή, αλλά ούτε στις ΗΠΑ είναι καλά τα πράγματα. Πάντως εδώ είναι ιδανικό το περιβάλλον για να παίξεις μπάσκετ και αυτό είναι το σημαντικό".

Ο μάνατζερ του Μαγκέτι είπε: "Δεν μου αρέσει να βάλω ποσοστά στις πιθανότητες. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχουν πολύ καλές εταιρείες που πλαισιώνουν τον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε επίσης πως πρόκεται για ένα άνθρωπο που έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται τι θα κάνει μετά το μπάσκετ. Είναι μεγάλη η υπόθεση που οι εταιρείες εδώ συζητάνε με ένα αθλητή του βεληνεκούς του Μαγκέτι. Είναι πολλά πράγματα που θα παίξουν ρόλο. Είναι το θέμα της ομάδας του, της ασφάλισης, της οικογενειάς του. Πάντως, το θεωρεί πολύ πιθανό να παίξει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ".

Ο Κόρεϊ Μαγκέτι τόνισε: "Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στο lock out. Θα ήθελα να μιλήσω στον Σκοτ Σκάιλς, τον θυμάμαι και είδα ότι ο κόσμος τον εκτιμάει, αλλά αυτό δεν γίνεται".

"Το κίνητρο μου είναι να πάει ο ΠΑΟΚ ψηλότερα. Βλέπω ότι η ομάδα θέλει να πάει στην Ευρωλίγκα, Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλος έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και θέλουν η ομάδα να πάει και τώρα ψηλά. Παράλληλα και εγώ θα μπορέσω να διατηρηθώ σε ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο.0 Ξέρω ποια είναι τα οικονομικά στην Ευρώπη. Το κίνητρό μοτ είναι καθαρά αγωνιστικό".
"Θα έχω την δυνατότητα να συζητήσω πάνω από όλα με την οικογένειά μου και να τους μεταφέρω την θετική μου εμπειρία από την Θεσσαλονίκη. Πρέπει αν συνεχιστεί το lock our να ανοίξουμε τους οριζοντές μας και να το δούμε σαν προοπτική".

"Προέρχομαι από μια μικρή πόλη του Σικάγο με πολλά παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν κάποιον αθλητή του NBA ή να παίξουν μπάσκετ. Είναι ένας τρόπος ζωής που έμαθα από τον παππού μου που ήταν ιερέας. Με ενδιαφέρει να περάσω και το θέμα της συμπεριφοράς και πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους άλλους ανθρώπους".

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags