Facebook Pixel Κάλπασαν!
Life
| 2011-09-06 15:27:00

Κάλπασαν!

Κάλπασαν!

Με 8 χρυσά και 5 αργυρά στις αποσκευές τους επέστρεψε η Εθνική ομάδα από το Βαλκανικό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Μεγάλη εμφάνιση και στο Βαλκανικό ιππικής αντοχής με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στη Σόφια!

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας όπου διεξήχθη το Βαλκανικό πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων και ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα. Οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στις τέσσερις από τις πέντε κατηγορίες τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, ενώ μετάλλιο πήραν σε όλες τις κατηγορίες συμπεριλαμβανομένου και αυτής των αμαζόνων.
 
Αναλυτικά, στην κατηγορία των ενηλίκων ο Αλέξανδρος Φουρλής (Capuccino) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο συγκεντρώνοντας συνολικά 9 βαθμούς ποινής. Το ασημένιο πήγε στην Χάνα Μυτιληναίου (NatachaDelaunay) με 14,44 βαθμούς ποινής.
 
Στην κατηγορία των Νεών ιππέων, βαλκανιονίκης αναδείχθηκε ο Άγγελος Τουλούπης (AischaD) με 7,31 βαθμούς ποινής, ενώ δεύτερη ήρθε η Χριστίνα Δημητρακοπούλου (PacoRabanne) με 19,19 βαθμούς ποινής.
 
Στην κατηγορία των εφήβων το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Φίλιππος Παπαγεωργίου (Vahorn) με μόλις 1 βαθμό ποινής, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Έλενα Ιμιρζιάδη (RedPringle) με 7 βαθμούς ποινής.
 
Η κατηγορία των παίδων ήταν και πάλι ελληνική υπόθεση με τρείς αθλήτριες μας να διεκδικούν το χρυσό στον αγώνα διαβάθμισης. Τελικά, βαλκανιονίκης στέφθηκε η εξαιρετική Ιόλη Μυτιληναίου (Ascot) με τη γρηγορότερη άπταιστη στο μπαράζ, ενώ δεύτερη ήταν η Μαρία Βαρυμπομπιώτη (NoladeConsiere).
 
Τέλος, στην κατηγορία των αμαζόνων στο ομαδικό η Ελλάδα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ στο ατομικό η Ελίνα Κυριακού βρέθηκε στην 4η θέση.
 
Μετάλλια και στη Σόφια!
Ωστόσο, οι καταπληκτικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών δεν σταματάνε εδώ. Στην παρθενική της εμφάνιση  σε Βαλκανικό πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής  η Εθνική ομάδα πήρε δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Έφη Κουτσάφτη (Camelot), ενώ το χάλκινο πήρε η Βανέσα Βλοτίδου (GiorgiadelleCorse). Εκτός από τις δυο αμαζόνες μας όμως συμμετείχαν οι Νίκος Λάππας (Hasan), Ζήσης Βήτος (Lady), που πήραν μέρος στο ομαδικό αλλά δεν κατάφεραν να τερματίσουν, ενώ η Αντιγόνη Νταλλιάνη (Tesca) κατέλαβε στο ατομικό την 12η θέση.
 
Πηγή: othersportsnews.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags