Facebook Pixel «Στους Supporters οι μετοχές του Παππά»
Life
| 2011-09-06 18:12:00

«Στους Supporters οι μετοχές του Παππά»

«Στους Supporters οι μετοχές του Παππά»

Ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του για το τι συμβαίνει με τις μετοχές του Πέτρου Παππά, όσο και για τις προθέσεις των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το Δ.Σ της Δευτέρας.
 

Ο Μάκης Κασνακίδης έδωσε το παρών στη .μαραθώνια συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τους διοικούντες την ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της εταιρίας «Μεσογαία». Τα μηνύματα για την επόμενα μέρα της Ένωσης δεν είναι αισιόδοξα, αφού οι οικονομικές υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται, την ίδια στιγμή που αναζητούνται λύσεις για τη βιωσιμότητα της εταιρίας.

Ο πρόεδρος του «Supporters Club» μίλησε στο novasports.gr τόσο για τις προθέσεις των Νίκου Νοτιά και Πέτρου Παππά, όσο και για το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

«Υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν διάφορα, αλλά θα πρέπει ο ίδιος ο κ. Νοτιάς να σας πει τι έχει σκοπό να κάνει. Δε μπορώ εγώ να δεσμευθώ για το τι θα κάνει ο κ. Νοτιάς. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σωστό από μέρους μου. Δε λέω ότι δε θα βάλει, δε λέω ότι θα βάλει. Ο κ. Παππάς είχε κάνει δήλωση όταν μετέφερε τις μετοχές του στους Supporters ότι θα συνεχίσει να βοηθάει την ΑΕΚ μέσω των supporters, ως ένας απ' αυτούς. Συζητάμε για να βρούμε την καλύτερη λύση, η οποία θα είναι μια βιώσιμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ. Θα είναι συνδυασμός διαφόρων ενεργειών», τόνισε ο Μάκης Κασνακίδης και συνέχισε: «Έχω βρεθεί σε πάρα πολλές συναντήσεις στην ΑΕΚ. Δε νομίζω ότι υπήρχε ποτέ σε καμία συνάντηση που έχω δώσει εγώ το παρών τόσο καλό κλίμα απ' αυτό που είδα στη χθεσινή συνάντηση. Πραγματικά απορώ πως βγήκαν όλα αυτά αφού δεν έχω βρεθεί ποτέ σε συνάντηση που να υπήρχε πιο φιλικό και καλό κλίμα. Ξέρω ότι στην ΑΕΚ κάθε φορά που λύνεις ένα πρόβλημα, την επόμενη μέρα βγαίνει κάποιο άλλο. Πιστεύω ότι θα βρούμε τις σωστές λύσεις για να σταματήσει αυτό το πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ όσα χρόνια τη θυμάμαι».

Σε ότι αφορά στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει γίνει η μεταβίβαση των μετοχών του Πέτρου Παππά στους Supporters, ο κ. Κασνακίδης ήταν απόλυτος: «Οι μετοχές του κ. Παππά έχουν μεταβιβαστεί στους Supporters, αν θυμάμαι καλά τέλος Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου. Όλες οι μετοχές του κ. Παππά έχουν μεταβιβαστεί στους Supporters. Ο κ. Παππάς είχε στην κατοχή του 36% των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά τώρα όλο το ποσοστό του το έχει μεταφέρει σε εμάς».

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags