Facebook Pixel "Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξυπνήσει"
Life
| 2011-09-06 19:40:00

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξυπνήσει"

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξυπνήσει"

Ο Εντουάρντο Μαθία ο απερχόμενος πλέον τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στο gazzetta.gr για τη θητεία του στους "ερυθρόλευκους", χαρακτηρίζοντας την "καλή εμπειρία", ενώ για το ελληνικό ποδόσφαιρο είπε οτι "έχει πολλές δυνατότητες ώστε να προχωρήσει, να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσότερη ποιότητα".

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό, ένα πρότζεκτ μοντέρνο και ελκυστικό, από τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο ώστε να βοηθήσω στην βελτίωση του συλλόγου, κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο αναβαθμισμένο από ότι έχετε συνηθίσει στην Ελλάδα να κάνουν οι τεχνικοί διευθυντές», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να θελήσει να προχωρήσει σε παραπάνω λεπτομέρειες για τη δουλειά του.

Στη συνέχεια, ο Μαθία αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να ξυπνήσει: «Σκέφτομαι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές δυνατότητες ώστε να προχωρήσει, να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσότερη ποιότητα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξυπνήσει και να γίνει πιο γενναίο, ώστε να καταφέρει να πραγματοποίησει ένα ποιοτικό άλμα και να αποφύγει την απομόνωση», τόνισε αρχικά ο Μαθία, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια καλή εμπειρία, είμαι πάντα θετικός σε ανάλογες εμπειρίες όπως ο Ολυμπιακός και μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα, κάτι που πιστεύω ότι έγινε στον Ολυμπιακό. Τώρα θέλω κάποιες μέρες να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags