Facebook Pixel "Θέλουμε τη συνεχόμενη στήριξη του κόσμου"
Life
| 2011-09-10 17:24:00

"Θέλουμε τη συνεχόμενη στήριξη του κόσμου"

"Θέλουμε τη συνεχόμενη στήριξη του κόσμου"

Να στηρίξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την εφετινή προσπάθεια των παικτών ζήτησε ο Στέργος Μαρίνος, μέσω της κάμερας της Nova. Ο Έλληνας μπακ χαφ τόνισε πως ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η συνέντευξη του Στέργου Μαρίνου θα προβληθεί στην εκπομπή «Super Goal» στο Novaspors 2, στις 21:30. 

Αναλυτική η συνέντευξη του Στέργου Μαρίνου:

Σε άφησε λίγο πίσω ο τραυματισμός σου.

«Ναι. Έχω μπει εδώ και μια εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, οπότε είμαι έτοιμος όταν ζητήσει ο προπονητής, να αγωνιστώ. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να συνηθίσει με αυτούς τους τραυματισμούς, είναι κάτι που εμφανίζεται σε όλη του την καριέρα και το θέμα είναι να βγαίνεις πιο δυνατός από αυτούς»

Είναι και ένα μήνυμα στον Σωτήρη Νίνη μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο;

«Ο στόχος τους πρέπει να είναι ένας. Να βγουν πιο δυνατοί. Όλη η ομάδα τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψουν πιο δυνατοί και να βοηθήσουν την ομάδα»

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Ξέρουμε ότι μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ψυχολογία δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όμως πρέπει να γνωρίζει όλος ο κόσμος, ότι μια ποδοσφαιρική χρονιά δεν τελειώνει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα με την Κέρκυρα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε καλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι σημαντικό το καλό ξεκίνημα σε αυτή τη σεζόν»

Κρύβουν παγίδες αυτά τα παιχνίδια; Υπάρχει πίεση στην ομάδα;

«Πίεση ο Παναθηναϊκός έχει, γιατί πρέπει να κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Κάθε αρχή του πρωταθλήματος κρύβει πολλές εκπλήξεις, γιατί δεν γνωρίζεις τόσο καλό τον αντίπαλο και μέχρι να τον μάθεις αυτό είναι μειονέκτημα γι' αυτόν που προσπαθεί και θέλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Όμως αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να κερδίζουμε, ανεξάρτητα αν θα αποδώσουμε τόσο καλά, γιατί το αποτέλεσμα μετρά περισσότερο στην αρχή του πρωταθλήματος. Χρειάζεται υπομονή, γιατί το γκολ μπορεί να μην έρθει στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να έρθει στο 70ο λεπτό ή στο 80ο λεπτό. Αυτό που πρέπει να έχουμε και εμείς ως ποδοσφαιριστές, αλλά και οι φίλαθλοι, είναι υπομονή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού»

Επηρεάζεστε σε αγωνιστικό επίπεδο, από όλα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο;

«Όταν ακούς, είναι λογικό να επηρεάζεσαι μέχρι ενός σημείου. Όταν όμως μπαίνεις στο γήπεδο, πρέπει να τα ξεχνάς όλα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μας και είμαστε οι αρμόδιοι, αυτοί που μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση για να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας και να ξεχάσει ο κόσμος τα όποια εξωαγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν»

Μετά την πικρία από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, υπάρχουν δύο μεγάλοι στόχοι για τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μπορείτε να φτάσετε στην επίτευξη αυτών των στόχων;

«Πρέπει να τους κυνηγήσουμε. Ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένος να μην βλέπει τον Παναθηναϊκό να μην αγωνίζεται στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που έχει γίνει, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε δύο θεσμούς τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να τους κερδίσουμε. Είναι υποχρέωση μας θα έλεγα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε»

Τι ζητάτε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Αυτό που ζητάμε είναι συνεχόμενη στήριξη. Είτε έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα, είτε όχι. Και στο άσχημο αποτέλεσμα και στις κακές εμφανίσεις, χρειαζόμαστε πιο πολύ τη συμπαράσταση του κόσμου. Φυσικά θέλουμε τη στήριξη τους σε όλη τη σεζόν. Αν είμαστε όλοι ενωμένοι, νομίζω ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags