Facebook Pixel «Όχι και ζητιάνα η ΑΕΚ!»
Life
| 2011-09-17 17:18:00

«Όχι και ζητιάνα η ΑΕΚ!»

«Όχι και ζητιάνα η ΑΕΚ!»

Κανένα ενδιαφέρον δεν έχει για την καρέκλα στην μπασκετική ΑΕΚ ο Στάθης Μπαϊρακτάρης, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να βάλει λεφτά γιατί δεν μπορεί να βλέπει την ΑΕΚ ζητιάνα.


Ο 72χρονος επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στο aek-live.gr, όπου τόνισε για την ΑΕΚ, ότι «οι ομάδες δεν διοικούνται με φούσκες, Θέλουν σχεδιασμό και πλάνο. Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες. Εγώ θέλω να βοηθήσω για να μην βλέπω την ΑΕΚ ζητιάνα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνάντηση της Παρασκευής με τον Νίκο Γεωργαντζόγλου, ο οποίος του πρότεινε την αντιπροεδρία, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν τον θέλει: «Ο κ. Γεωργαντζόγλου αλλά και κάποιοι άλλοι κύριοι με τον τρόπο τους με διώχνουν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ήταν κάθετος: «. Δεν μπορώ να δουλέψω με αυτό τον προπονητή (σσ. Οικονομάκη που έφερε ο Νίκος Γεωργαντζόγλου).

Θέλω τον Άγγελο Κορωνιό . Έχω συμφωνήσει μαζί του, αφού έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Για μένα θα είναι καλό να κάτσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι και να βρουν μία μέση λύση. Το γνωρίζει ο κόσμος και οι κύριοι ότι αν αύριο το πρωί κλείσουν τον Οικονομάκη και κάνει αγωγή ο Κορωνιός θα πάρει τα λεφτά του; Εγώ τους πρότεινα τα λεφτά του Οικονομάκη να τα πάρει ο Κορωνιός και τα υπόλοιπα να τα βάλω από την τσέπη μου. Μου είπαν ότι είναι πολλά».

Όπως είπα εγώ θέλω στον πάγκο τον Άγγελο Κορωνιό. Πέρσι αυτός ο άνθρωπος δούλεψε τσάμπα. Έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του. Νομίζω ότι του χρωστάμε μία ευκαιρία. Δεν σας κρύβω ότι ήδη έχει ετοιμάσει το πλάνο και το μπάτζετ της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2. Έχει βρει παίκτες, έχει κάνει τα πάντα. Τους κάνω δώρο τον Κορωνιό και τον Νικολαΐδη και δεν το θέλουν. Είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα; Το όλο θέμα είναι ο προπονητής. Εκεί είναι η βάση».

Καταλήγοντας ο επίδοξος επενδυτής στην μπασκετική ΑΕΚ δήλωσε: «Εγώ θέλω να ανεβάσω την ομάδα ξανά στην Α1. Εκεί είναι η θέση της. Όσα χρήματα κι αν χρειαστούν θα τα βάλω. Δεν σας κρύβω όμως ότι στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Γεωργαντζόγλου, ο προπονητής που έφερε (κ. Οικονομάκης) τόνισε το εξής: «Κρατήστε με μέχρι τα Χριστούγεννα κι αν δεν πάω καλά πάρτε τον Κορωνιό». Είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα; Αν δεν αλλάξουν τακτική, θα αποχωρήσω. Ήδη είμαι με το ένα πόδι εκτός».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags