Facebook Pixel «Παίκτες με μέλλον στην ΑΕΚ»
Life
| 2011-09-17 17:21:00

«Παίκτες με μέλλον στην ΑΕΚ»

«Παίκτες με μέλλον στην ΑΕΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μιλάει για την Β' Ομάδα της ΑΕΚ και το τι είδε από τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αρχικά, ρωτήσαμε τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ για την γενική εικόνα που του άφησε η ομάδα: «Φέτος δείχνει να είναι πραγματικά αυτό που λέμε ομάδα, σύνολο. Δείχνει καλύτερη σε πολλούς τομείς. Θα πάει καλά πιστεύω και πολλοί από τους παίκτες που έχει τώρα στο ρόστερ θα μας απασχολήσουν στο μέλλον».

Όσο για το αν ξεχώρισε κάποιον... «Υπάρχουν πολλά καλά παιδιά στην Β' Ομάδα. Και αυτοί που έρχονται από την πρώτη ομάδα και άλλα παιδιά που προπονεί ο κ. Μπατίστα. Ο Δωριάδης δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μπει στην ομάδα, την καθοδηγεί. Πολύ καλός. Ο Ντούμπερετ μου αρέσει πολύ. Είναι παίκτης που έχει πολλά προσόντα και είναι πολύ αθλητικός».

Στην συνέχεια, ρωτήσαμε τη γνώμη του Άρνααρ Γκρέταρσον για κάποιους παίκτες της Β' Ομάδας της ΑΕΚ:

Κώστας Βλάχος: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι ταλαντούχος και έξυπνος. Παίζει με το μυαλό και είναι πολύ καλό αυτό για την ηλικία του. Έχει λαμπρό μέλλον».

Ταξιάρχης Φούντας: «Πολύ καλός. Ειδικά με την μπάλα στα πόδια. Πολύ καλός»

Θωμάς Τσίτας: «Είναι ο επιθετικός που λέμε πως έχει το ένστικτο του σκόρερ. Πραγματικός στράικερ, πολύ καλός».

Νικόλας Εγγλέζου: «Τον είχα ξεχωρίσει από την προετοιμασία στην Σλοβενία. Πολύ καλός με προσόντα και δυνατότητες».

Όπως έχουμε ξαναγράψει «αγκάθι» για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ αποτελεί η έλλειψη ενός προπονητικού κέντρου. Ο Άρνααρ Γκρέταρσον μίλησε και γι' αυτό: «Είναι λυπηρό και με έχει δυσαρεστήσει που τα παιδιά δεν έχουν ένα μέρος για να προπονούνται και ένα γήπεδο με χόρτο ώστε να αρχίσουν να εξοικειώνονται με τον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνει κάτι τέτοιο».

Ωστόσο, ο κ. Γκρέταρσον εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα μία λύση γενικά στην ΑΕΚ. Και πιστεύω πως θα βρεθεί».

Τέλος, αναφορικά με την πρώτη ομάδα της Ένωσης, που την Κυριακή υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 3η αγωνιστική, ο κ. Γκρέταρσον είπε : «Φέτος η ΑΕΚ είναι μία άλλη ομάδα. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πιστεύω θα κερδίσουμε. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο βράδυ και μία βαριά ήττα αλλά η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και πρέπει και μπορεί να το ξεπεράσει και να εμφανιστεί έτοιμη γι αυτόν τον αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags