Facebook Pixel Το διαβατήριο του Πρίγκιπα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-09-22 18:52:00

Το διαβατήριο του Πρίγκιπα! (ΦΩΤΟ)

Το διαβατήριο του Πρίγκιπα! (ΦΩΤΟ)

Ταξιδάκι για την Ελλάδα είχε προγραμματίσει για τους καλοκαιρινούς μήνες ο Πρίγκιπας που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε κλείσει δωμάτια και σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Ωστόσο, αντίθετα με τις πρώτες πληροφορίες που ανέφεραν πως ο Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ είχε έρθει στην Ελλάδα τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, τελικά δεν ήρθε ποτέ στην χώρα μας, καθώς την τελευταία στιγμή ανέβαλε δύο φορές το ταξίδι του.

Παρόλα αυτά, για να έρθει είχε βγάλει διαβατήριο, αντίγραφο του οποίου δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα “apollon1891.gr”, η οποία μάλιστα “ανέβασε” και την φωτογραφία του διαβατηρίου. Αυτή διαφέρει λίγο από την αντίστοιχη που είχαμε πάρει στα χέρια μας πριν από λίγες ημέρες από τον Έλληνα εκπρόσωπό του, καθώς δεν είναι ρετουσαρισμένη.
Το όνομα του είναι His Highness Prince Sultan Bin Nasser A. Bin Farhan Al Saud, ελαφρώς διαφοροποιημένο σε σχέση με αυτό που ανέφερε ο Βλάσης Τσάκας (Prince Sultan bin Nasser bin Abdul Rahman Al-Saud).

Παράλληλα, η ημερομηνία γεννήσεως (11/1/1986) που ανέφερε ο Τσάκας είναι η ίδια με αυτή που αναγράφεται στο διαβατήριο.

Όσον αφορά το... ταξιδάκι του Πρίγκιπα στην Ελλάδα, ο υποψήφιος επενδυτής των «πρασίνων» είχε προγραμματίσει να μείνει στον Αστέρα Βουλιαγμένης και για αυτό είχε κλείσει τρία μονόκλινα δωμάτια και μία ακριβή σουίτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags