Facebook Pixel Οι καταλήψεις ακυρώνουν την εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Life
| 2011-09-22 18:54:00

Οι καταλήψεις ακυρώνουν την εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Οι καταλήψεις ακυρώνουν την εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Μηδενικά είναι τα περιθώρια ολοκλήρωσης της εξεταστικής περιόδου για όσα τμήματα τελούν υπό κατάληψη, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σύμφωνα με τις πρυτανικές του αρχές, οι οποίες προειδοποιούν ότι οι συνεχιζόμενες καταλήψεις επηρεάζουν πλέον και την εκπαιδευτική διαδικασία του χειμερινού εξαμήνου.

Σχετικό μήνυμα έστειλαν οι πρυτανικές αρχές στους φοιτητές του πανεπιστημίου τονίζοντας:

«Aγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Όπως γνωρίζετε, οι ημερομηνίες έναρξης - λήξης μαθημάτων και διεξαγωγής εξετάσεων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 ορίστηκαν στην υπ'Α αριθ. 460/19.5.2011 συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η επαναληπτική εξεταστική περίοδος του Σεπτεμβρίου λήγει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 και τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Είναι προφανές ότι για όσα τμήματα εξακολουθούν να τελούν υπό κατάληψη, τα περιθώρια ολοκλήρωσης της εξεταστικής περιόδου είναι μηδενικά.

Οι συνεχιζόμενες καταλήψεις επηρεάζουν πλέον και την εκπαιδευτική διαδικασία του χειμερινού εξαμήνου».

Αντίθετα, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου έληξαν οι καταλήψεις, αρχίζουν οι εξετάσεις τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ενώ καλούνται οι επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων να εγγραφούν από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι όλοι οι νεοεισαχθέντες πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους μέσα στις παραπάνω προθεσμίες. Όσοι δεν θα εγγραφούν στο οριζόμενο χρονικό διάστημα χάνουν οριστικά το δικαίωμα εγγραφής τους.

Τα έντυπα που χρειάζονται για την εγγραφή θα διατίθενται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου στην αίθουσα Τελετών κατά τις ώρες 8.00-13.00.

Πηγή: protothema.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags