Facebook Pixel «Μετρητά 20 εκατ. και ο ΠΑΟ θα ζήσει πάλι μεγάλες ημέρες»
Life
| 2011-09-22 22:12:00

«Μετρητά 20 εκατ. και ο ΠΑΟ θα ζήσει πάλι μεγάλες ημέρες»

«Μετρητά 20 εκατ. και ο ΠΑΟ θα ζήσει πάλι μεγάλες ημέρες»

Αισιόδοξος πως ο Άραβας θα αγοράσει τελικά τις μετοχές του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως δεν χρειάζεται η εγγυητική επιστολή, μιας και θα κατατεθούν 20 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά!

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Πρίγκιπα μίλησε στο "Sport TV" και τόνισε πως η διαδικασία για την απόκτηση του Παναθηναϊκού από τον Σουλτάν προχωράει κανονικά και σημείωσε πως την Δευτέρα που θα έρθει στην Αθήνα και θα φέρει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Αναλυτικά:

Για την εγγυητική επιστολή: «Δεν χρειάζεται εγγυητική επιστολή για τα 20 εκατ. ευρώ από τη στιγμή που θα δοθούν μετρητά».

Για το 54,7% των μετοχών: Ο Βλ. Τσάκας δήλωσε ότι την πλευρά του την ενδιαφέρει το 54,7% τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αφού πρώτα εξασφαλίσει το συγκεκριμένο ποσοστό, μπορεί να γίνει και σύμπραξη με όποιον ενδιαφερόμενο…

Για το γήπεδο: Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την κατασκευή του, δήλωσε ότι προέχει η κατασκευή του καθώς είναι η ουσία της υπόθεσης για την εμπλοκή του πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό. «Αν υπάρχει έτοιμο σχέδιο για τον Βοτανικό, αύριο, το γήπεδο θα γίνει εκεί ή αλλιώς, όπου μπορεί να κατασκευαστεί», ανέφερε ο Βλ. Τσάκας.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Να μην αγωνιά ο κόσμος γιατί αν προχωρήσει το deal, θα ζήσει και πάλι μεγάλες ημέρες».

Για το ενδεχόμενο επίσκεψης του πρίγκιπα στην Ελλάδα: Ο κ. Τσάκας σε σχετική ερώτηση για το αν θα έρθει ο πρίγκιπας στην Αθήνα, απάντησε ότι, σκέφτεται να έρθει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.

Για το τι έκανε τον πρίγκιπα να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού αλλά μέσω της αγοράς της ομάδας θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα",

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags